André Rieu in Maastricht

André Rieu in Maastricht

Dag 1 • België - Valkenburg - Maastricht

In de ochtend rijden we naar Valkenburg. Tijdens een stadswandeling maken we kennis met dit mooie Mergelstadje. Aansluitend gaan we ondergronds voor een facultatief bezoek aan de Fluweelengrot, een van de oudste ondergrondse gangenstelsels van Zuid-Limburg (± € 12 pp). Via de vluchtgangen van de grot komen we uit op de Kasteelruïne, een unieke hoogteburcht. In de vooravond installeren we ons in ***Hotel Best Western Walram en genieten van een vroeg avondmaal. Nadien naar Maastricht voor het zomerconcert van André Rieu. Rieu zien optreden in zijn geboortestad Maastricht is een grote belevenis, een weekend lang feest. We luisteren naar het unieke optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens. We genieten van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... Een avond om nooit te vergeten. We weten meteen waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

Dag 2 • Valkenburg - Maastricht - België

Bij een heerlijk ontbijt genieten we na van het prachtige concert van gisterenavond, waarna we opnieuw naar Maastricht rijden. Deze keer zien we de stad bij daglicht, maar ze blijft even charmant. We maken een wandeling door het historisch stadscentrum. Eindigen doen we op het Vrijthof, waar we genieten van een vrije lunch. In de namiddag is er tijd om te winkelen in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes of gezellig een terrasje te doen. ’s Avonds brengt de autocar ons terug naar België.

Hotel Best Western Walram***

Ligging: nabij het water in het centrum van Valkenburg

Uitrusting: restaurant, bar, lift, salon, zwembad, gratis wifi, mooi en comfortabel ingerichte kamers met bad of douche, toilet, tv

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s avonds verzorgde 3-gangen maaltijd

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR

  • Halfpension vanaf de 1e dag het avondmaal tem de 2e dag het ontbijt
  • Zitplaats categorie 4 tijdens het concert van André Rieu
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België