Beekse Bergen

Beekse Bergen

In het Nederlands Hilvarenbeek is een uniek safaripark gelegen, de Beekse Bergen. Dit mooi safaripark is het grootste dierenpark van de Benelux en de bezoekers komen hier op een unieke wijze in contact met de wilde dieren. Maak je klaar voor een adembenemende safari

Voormiddag: In de voormiddag gaan we op safari met onze autocar. We komen oog in oog te staan met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en vele andere dieren. We beleven spannende momenten als leeuwen en luipaarden langs onze autocar sluipen… Kortom we maken van zeer dichtbij kennis met talrijke prachtige wilde dieren.

Middag: We genieten van een vrij middagmaal in het park

Namiddag: Na ons middagmaal maken we een wandelsafari. We gaan op pad door de indrukwekkende natuur en vanop veilige afstand bewonderen we olifanten, neushoorns en vele andere wilde dieren. Moe van het wandelen? Geen probleem, we stappen aan boord van de safariboot. We bewonderen de dieren langs en op het water. De ranger aan boord geeft ons de nodige uitleg en zorgt ervoor dat je niets mist. Zet uw zintuigen op scherp en zorg dat je uw camera bij de hand hebt. Voor de liefhebbers is er iedere namiddag ook een roofvogelshow. We kunnen de dag afsluiten op een zalig terrasje met zicht op de wilde dieren.

Avond: Het einde van deze safaridag voorzien we omstreeks 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar

  • Toegang tot safaripark Beekse Bergen
  • BTW en wegentaksen