Met veel trots stellen we u de 3e en ook laatste editie van de dagreizenbrochure 2019 voor.

Voor het najaar hebben we enkele nieuwe themareizen voor jullie samengesteld. U kunt genieten van Kerstcircus op wereldniveau in de Kempen. Enkele populaire daguitstappen hebben we herhaald, zoals o.a. Royal Christmas in Den Haag & Kermis anno 1920. Grijp zeker de kans om een bezoek te brengen aan deze interessante steden!

Traditiegetrouw bezoeken we ook een reeks kerstmarkten. Gezelligheid troef met prachtig versierde bomen, gezellige kraampjes en kerstmuziek. Dankzij het vervoer met onze luxeautocars kunt u rustig van een glaasje jenever of Glühwein genieten. Ook shoppers zetten we niet in de koude, zij kunnen hun slag slaan in, onder meer, Keulen & Eindhoven. Voor onze kerstmarkten is het retouruur ter plaatse gepland omstreeks 19u00, voor de kerstshopping omstreeks 18u00.

Tevens draagt Reizen Lauwers de organisatie Think Pink een warm hart toe. Reserveert u een reis met het "" logo, dan schenken wij €1 per deelnemer aan deze mooie organisatie.

Als trouwe klant reist u met 2 voor de prijs van 1, let vooral op het "" logo en als alleenstaande betaalt u slechts de halve prijs.

Ook in deze editie zal u terug een aantal uitstappen vinden onder het "" logo. Deze reizen werden in het leven geroepen zodat onze alleenstaande klanten op een ongedwongen manier alleen, maar toch in groep, uitstappen kunnen maken.

Genieten van een concert of evenement? We hebben voor u weer enkele parels uitgezocht. Wat dacht u van een spectaculaire voorstelling van La Cage aux Folles of Mama Mia? Leef je helemaal uit met Het Schlagerfestival of De Toppers van Toen en Nu.