Een nieuw jaar brengt ons weer een nieuwe dagreizenbrochure. Met veel trots stellen we onze eerste brochure van 2019 voor!

Enkele toppers kunnen we u ook dit jaar niet onthouden. Onze themareizen zijn uitgebreid met o.a. Andy Warhol en Luxemburg. Nieuw zijn Delft, Aspergesfestijn en zo veel meer.

In 2019 blijven we Think-Pink een warm hart toedragen. Reserveert u een reis met het "" logo, dan schenken wij €1 per deelnemer aan deze mooie organisatie.

Als trouwe klant reist u met 2 voor de prijs van 1, let vooral op het "" logo en als alleenstaande betaalt u slechts de halve prijs.

Ook in deze editie zal u terug een aantal uitstappen vinden onder het "" logo. Deze reizen werden in het leven geroepen zodat onze alleenstaande klanten op een ongedwongen manier alleen, maar toch in groep, uitstappen kunnen maken.

Genieten van een concert of evenement? We hebben voor u weer enkele toppers in petto! Wat denkt u van het Schlagerfestival? Of liever A tribute to Abba? Onze concerten en evenementen zullen u zeker bekoren. Neem rustig de tijd en ontdek welke pareltjes u nog wil bezoeken.