Buffetcruise op de Linge

Buffetcruise op de Linge

De Betuwe is in alle jaargetijden mooi, maar in het bijzonder in het voorjaar wanneer de bloesem in bloei staat. Tijdens een rondvaart over het mooiste riviertje van Nederland kunt u genieten van de Betuwse gastvrijheid terwijl de bloeiende bloesems aan u voorbij glijden.

Voormiddag: We rijden door het prachtige, uitgestrekte Nederlandse polderlandschap naar Leerdam. Deze stad is niet alleen het centrum van de fruitstreek van de Betuwe, maar ook van de kaas en glas. Met de gids maken we een wandeling in dit mooie plaatsje. We komen voorbij het Hofje Van Aerden, het Oude Raadhuis, de Grote Kerk en het voormalig postkantoor. Vervolgens begeven we ons naar de Lingehaven voor een boottocht op de mooiste rivier van Nederland, de Linge. 

Middag: De samenstelling van het buffet is als volgt: Stokbrood met kruidenboter - Warm buffet en koud buffet met diverse gerechten - Versgebakken Steakhouse frieten, Witte rijst, Appelmoes & Diverse sauzen

Namiddag: We varen de Linge af en onderweg komen we de Basiliek van Asperen tegen. We beleven een spannend moment wanneer onze boot zich door het smalle sluisje van het fort Asperen wringt. We genieten van het mooie landschap en de boomgaarden in volle bloesem. Hier en daar horen we het klepperen van een ooievaar of een reiger in de verte. Zodra we van boord gaan, rijden we naar Breda, de Nassau-stad. Samen met de gids maken we hier een mooie wandeling. Wie geen zin heeft, kan genieten op één van de terrasjes of gaan shoppen.

Avond: Het einde van deze dag is voorzien om 18u00 in Breda.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar

  • Bezoek Leerdam
  • Boottocht op de Linge
  • Middagmaal
  • Bezoek Breda
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen