Onze centrale vertrekplaats

 


Q8 Autogrill Ranst
E313 Antwerpen - Hasselt (richting Hasselt) - 2520 Ranst

Hier stapt u over op de autocar die u naar uw bestemming brengt. In het restaurant heeft u de mogelijkheid om een hapje en een drankje te gebruiken terwijl u wacht op uw vertrek. Zoals u op pagina 14 ziet, hebben we voor onze autocarreizen verschillende opstapplaatsen in Vlaanderen. Al deze ophaaltoeren komen samen op onze centrale vertrekplaats in Ranst!

 

Win tijd!

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze gratis ophaaldienst vanaf de door u gekozen vertrekplaats naar Ranst. Toch is de kans groot dat u op eigen kracht veel sneller ter plaatse zal geraken. Het drukke verkeer maakt van onze ophaaldienst dikwijls een tijdrovende onderneming. We raden u dus ook zeker aan om zelf naar uw centrale vertrekplaats te komen.

 

 

 

Voor onze express-reizen: ontbijt op uw terugreis

Wenst u te genieten van een lekker ontbijt? Dan reserveren we voor u een prima ontbijt aan een democratische prijs in het AC restaurant te Aarlen.

 

Ontbijtbuffet à volonté: € 7,99 per volwassene • €4,45 voor kinderen tot 12 jaar

Het ontbijt bestaat uit: ovenverse broodjes (wit / bruin / meergranen), 1 chocolade broodje per persoon, ham, kaas, confituur, boter, fruitsap en koffie of thee naar believen.

 

  

Voor onze vliegtuigreizen:

Voor vliegvakanties met vertrek vanuit Brussel/Zaventem is er vaak een vroeg vertrek voorzien. We raden u daarom aan om aan een speciaal (*) tarief te overnachten in het Sheraton Brussels Airport hotel.

Hotel SHERATON BRUSSELS AIRPORT - Zaventem
Reserveren met de code VVV
Tel.: 02-710 80 00 • Fax: 02-710 81 01
Email: SheratonBrusselsAirport@reservestarwood.com • www.sheratonbrusselsairport.be

Voor 2 pers. betaalt u slechts € 99*inclusief Lobby ontbijt
*voor een eenpersoonskamer geldt hetzelfde tarief

 

(*) geldig enkel tijdens schoolvakanties en weekends (op vrijdag- en zaterdagavond) en op basis van beschikbaarheid. De reservatie dient te worden gemaakt aan: SheratonBrusselsAirport@reservestarwood.com met vermelding van uw reserveringsnummer (PO-nummer). Er is ook de mogelijkheid om voor € 35,- per persoon per traject een transfer van bij u thuis naar de luchthaven te reserveren.