Cruise ‘Back to the Sixties’

Cruise Back to the Sixties

Tijdens deze cruise sturen we u meer dan 50 jaar terug in de tijd. "THE SIXTIES zijn de jaren van de protestbeweging tegen Vietnam, mei '68, de moord op JFK en Martin Luther King... THE SIXTIES zijn zonder twijfel één van de meest opwindende decennia in de muziekgeschiedenis.

Dag 1 • België - Arnhem - Wijk bij Duurstede

‘s Ochtends rijden we naar Arnhem waar we rond de middag aan boord gaan van de ***Ms Rhine Princess. Rond 17u00 meren we aan in Wijk bij Duurstede,  al eeuwen de plaats waar kunst, cultuur en gastvrijheid samen komen. Het is een bruisende stad waar regelmatig bijzondere evenementen plaatsvinden. In de straatjes om de markt heen vinden we leuke winkels  met ambachtelijke producten. Het stadje ligt aan de splitsing van de Neder-Rijn in de Lek en de Kromme Rijn. ’s Avonds dansen en zingen we mee op de muziek van de ‘Sixties’.

Dag 2 • Wijk bij Duurstede - Amsterdam

’s Morgens varen we af naar Amsterdam waar we rond 11u00 aankomen. Voor de liefhebbers maken we een wandeling langs de Zeedijk, de Chinese wijk, de Walletjes, Damrak en De Dam. Nadien wandelen we naar De Jordaan, de meest bezongen en geromantiseerde stadswijk, langs authentieke cafeetjes, verscholen hofjes, marktjes, tot aan de beroemde Westerkerk. Nadien genieten we van vrije tijd en herbeleven tot in de vroege uurtjes aan boord de sfeer van ‘The Sixties’.

Dag 3 • Amsterdam - Nijmegen - België

In de ochtend ontschepen we in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. De ligging aan de Waal tussen heuvels en bossen maakt deze locatie al ruim 2000 jaar aantrekkelijk als woonplaats.  We vinden hier prachtige historische gebouwen, parken en musea. Nadien keren we terug naar België.

Opgelet: door omstandigheden kan het vaarschema worden aangepast.

 

MS RHINE PRINCESS***

Uitrusting: 4-dek  schip,  uitgerust  met  klein zwembad, zonneterras met ligstoelen, tness- apparatuur,  souvenirshop,  bar,  lounge  met dansvloer, bibliotheek, verwarming en airco op het hele schip, lengte 83m, 60 kajuiten

Kajuiten: ruime   buitenkajuiten   (± 13 m²), individueel  regelbare  airco  en  verwarming, ruime   badkamer   met   douche   of   bad   en toilet, haardroger, kluisje, radio, telefoon met weksysteem, tv

Animatie: kapiteins diner, regelmatig livemuziek met dans aan boord

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s middags 3-gangen en ’s avonds 4-gangen maaltijden aan boord 

Extra: welkomstdrank, kapiteinscocktail, kapiteinsdiner

 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Transfer naar Arnhem en van Nijmegen met een luxe ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Volpension vanaf de 1e dag het middagmaal tem de 3e dag het ontbijt (broodjesbuffet tussen 09u00 en 11u00)
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider

 

  • Fooien aan boord
  • Uitstappen