Delfts Blauw & boottocht in Delft

Delfts Blauw & boottocht in Delft

Delft is gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. De stad is wereldwijd bekend voor het Delfts Blauw. Maar het is tevens ook de stad van de gekende schilder Johannes Vermeer. Het centrum van Delft biedt heel wat bezienswaardigheden. Ga met ons op ontdekking in deze boeiende stad.

Voormiddag: Na de verschillende opstapplaatsen rijden we naar Delft. We beginnen onze dag met een bezoek aan een bedrijf waar men nog op ambachtelijke manier het “Delfts Blauw” maakt. We krijgen een rondleiding en krijgen tientallen prachtige werken in Delfts Blauw te zien. Het Delfts Blauw is wereldberoemd, een bezoek aan dit bedrijf is dan ook meer dan de moeite waard.

Middag: We genieten van een lekker middagmaal.

Namiddag: Na ons middagmaal gaan we op ontdekking in de binnenstad van Delft. Historisch Delft is het beste te ontdekken en te aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. We maken dan ook een leuke boottocht over deze grachtengordel. Na de boottocht trekken we nog even op pad met onze gids in de binnenstad. We wandelen langs de Oude kerk, het standbeeld van Willem van Oranje en zien het mooie stadhuis met het Steen, de toren van het stadhuis die vele jaren als gevangenis diende.  Na dit boeiende bezoek aan Delft nemen we nog even vrije tijd voor een terrasje of om nog even te shoppen voor de liefhebbers.

Avond: Einde van deze dagreis is voorzien om 18u00 in Delft.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar

  • Middagmaal
  • Boottocht in Delft
  • Wandeling in het centrum van Delft
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen