Flamenco & Spaans Eetfestijn

Flamenco & Spaans Eetfestijn

Breng het zonnige Spanje even naar ons Belgenland. Laat je onderdompelen in de Spaanse sfeer en geniet van de Spaanse gastronomie op de tonen van wervelende flamencomuziek. Maak kennis met de verschillende flamencostijlen en geniet van een dagje zonnig Spanje dicht bij huis.

Voormiddag: Via onze diverse opstapplaatsen rijden we naar de Peña Al Andalus. Deze mooie zaal is helemaal ingericht in Andalusische stijl en brengt ons onmiddellijk in de juiste stemming. Peña Al Andalus is de oudste flamencoschool van België en dagelijks volgen hier tientallen mensen diverse danscursussen, uiteraard allemaal in het teken van klassieke Spaanse dans en Flamenco.

Middag: We genieten van een  typische Spaans middagmaal: Albondigas in tomatensaus - Paella à volonté - Sorpresa del Dia

Namiddag: Na en tijdens ons middagmaal genieten we van een wervelende flamencoshow. Men neemt ons mee naar de boeiende wereld van de klassiek Spaanse dans met castagnetten en de Andalusische Flamencodans. We krijgen op een speelse manier een woordje uitleg, met hier en daar wat interactie van het publiek. Ook het gebruik van attributen zoals castagnetten, waaier en sjaal komen uitgebreid aan bod. Dit alles in typische Spaanse klederdracht, een streling voor het oog. Een onvergetelijke kleurrijke en boeiende voorstelling. Na deze onvergetelijke show rijden we verder naar het centrum van Anwerpen. We wandelen tot op de Grote Markt of tot aan de kathedraal. We genieten van wat vrije tijd in deze gezellige buurt.

Avond: Omstreeks 18u00 vertrekken we terug richting onze afstapplaatsen.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar

  • Middagmaal: Spaans menu met paella à volonté
  • Flamencoshow
  • Bezoek aan Centrum Antwerpen
  • BTW en wegentaksen