Hotel Brisa

Hotel Brisa

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De  bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Middags bereiken we de eindbestemming. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel) of All Inclusive naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 3 tem dag 10 of 19 • Spanje

Verblijf in Benidorm op basis van volpension.

Dag 11 of 20 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. ’s Middags vertrek richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 12 of 21 • België

In de ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Hotel Brisa is een gezellig familiehotel dat ideaal gelegen is pal aan de boulevard, tussen de winkeltjes en vlak bij het strand van Levante.

Algemene info: 70 kamers - 6 verdiepingen - rolstoel toegankelijk. Meertalig personeel. De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: Lift, buitenzwembad, zonneterras, bar, buffetrestaurant, snackbar, gratis wifi.

Kamers: De kamers zijn uitgerust met een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. In de kamer is er telefoon, televisie, een kluisje (tegen betaling), een minibar en gratis wifi.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag en avondmaal) worden geserveerd in buffetvorm.

Sport & ontspanning: Het hotel beschikt over een fitness ruimte en over een buitenzwembad.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Gerelateerde reizen