Hotel El Paso

Hotel El Paso

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke hostess. Aansluitend installatie in het gekozen hotel waar onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel) of All Inclusive naargelang het gekozen regime en hotel.

 

Dag 3 tem dag 7 of 10 • Spanje

Verblijf op basis van All Inclusive.

 

Dag 8 of 11 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België.  Vrij avondmaal in Spanje.  Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 of 12 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

BeoordelingHotel El Paso is ideaal voor gezinnen en heeft de sfeer van een traditionele Mexicaanse haciënda. De authentieke decoratie en verzorgde tuinen geven u het gevoel alsof u in het koloniale Mexico bent.

LiggingHet bevindt zich op wandelafstand van de poorten van PortAventura Park en Caribe Aquatic Park.

Voorzieningen: Het hotel heeft twee grote zwembaden, waaronder een kinderbad dat een gezonken piratenschip verbergt om de kleine kinderen te bekoren. 2 restaurants (buffetrestaurant en 1 à la carte restaurant El Coyote). Gratis wifi in het hele hotel.

Kamers: (verdeeld over verschillende gebouwen) beschikken over een badkamer met bad/douche, toilet, airco, telefoon, tv, gratis kluis, balkon en gratis wifi.

Maaltijden: Alle maaltijden in het restaurant van het hotel worden geserveerd onder de vorm van buffetten, inclusief tafeldrank.  Mogelijkheid om 1 avondmaal  in het à la carte restaurant ‘El Coyote’ (mits reservatie) te nemen.

 

ALL INCLUSIVE:

Begint vanaf de dag van aankomst om 11u00 en eindigt de dag van vertrek om 11u00. U kunt het PortAventura Park blijven bezoeken zonder de all-inservices op de laatste dag van uw verblijf tot het vertrekuur.

  • Toegang tot PortAventura Park gedurende uw hele verblijf - ontbijtbuffet - middag- en avondmaal in het restaurant van het hotel - 1 avondmaal in het à la carte restaurant El Coyote mogelijk mits reservering ter plaatse 
  • Water, frisdrank, huiswijn en lokale bieren tijdens lunch en avondmaal in het restaurant van het hotel - gebruik van het middag- en avondmaal met 1 tafeldrank in specifieke restaurants in PortAventura Park (lijst ter plaatse ter beschikking)
  • Vrije consumptie van 10u30 tot 23u30 aan de bar van het hotel van water en frisdrank - vrije consumptie van 12u00 tot 23u30 voor de volwassenen aan de bar van het hotel van lokale alcoholische dranken, bier en huiswijn
  • Warme en koude snacks in het hotel van 10u30 tot 23u30 
  • Speciale korting bij boeking ter plaatse van het Caribe Aquatic Park. 
  • 1 DAG TOEGANG TOT FERRARI LAND.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

GRATIS ROYAL CLASS: Voor het vervoer met de *****Royal Class autocar betaalt u GEEN toeslag.

 

FIRST CLASS: Speciaal voor reizigers die graag luxueus reizen.

Toeslagen: Volwassenen: € 30 pp/rit.

                     Kind tem 14j: GRATIS first Class seats tijdens de maanden juli & augustus,  andere periodes: €20 pp/rit.

 

NU -€ 10 KORTING/RIT op reservatie FIRST CLASS seats:

Reserveer vóór 1 mei 2021 uw First Class* seats en geniet van -€ 10 korting pp/rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen