Hotel Golden Taurus Park Resort

Hotel Golden Taurus Park Resort

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Beoordeling: Mooie ligging, slechts van het strand gescheiden door de kustweg. Dit hotel biedt voor ieder wat wils: wie het graag wat actiever heeft, vindt zeker een plaatsje aan het animatiezwembad of het aquapark, voor rustzoekers is er aan de andere kant van het gebouw een mooi relax-zwembad met poolbar. Kids kunnen terecht in de  kinderzwembaden of de professionele miniclub. Laat de vakantie maar beginnen!

Ligging: Het treinstation is gelegen op wandelafstand.  Van hieruit is het mogelijk een trein te nemen richting Barcelona.

Algemene info: 440 kamers  -  geschikt voor rolstoelgebruikers.  Meertalig personeel.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: Aquapark: open vanaf 19/05 tem 16/09, lift, 24-uursreceptie, grote tuin, binnenzwembad, 2 kinderbaden,  3 grote buitenzwembaden met zonneterras en gratis ligstoelen, buffetrestaurant, verschillende bars, gratis wifi, drankautomaat.

Kamers: Alle kamers (2-3 pers.) beschikken over een badkamer met douche, airco, haardroger, toilet, telefoon, tv met BVN kanaal, kluis (tegen betaling), gratis ijskastje en balkon. Eénpersoonskamers hebben geen balkon. De familiekamers (max 5 pers.) zijn voorzien van 2 aparte slaap- en badkamers.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten. Vegetarische en dieetmaaltijden mogelijk op aanvraag.

Kinderen: Gratis kinderbedje (0-2 jaar) op aanvraag, 2 kinderzwembaden, speeltuin, miniclub en activiteitenprogramma.

Sport & Ontspanning: Aquapark: open vanaf 19/05 tem 16/09, 5 buitenzwembaden, 1 binnenzwembad, tennis, minigolf, tafeltennis. Uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.

 

ALL INCLUSIVE:

(begint vanaf de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van vertrek met het ontbijt):

  • Ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in het restaurant v/h hotel
  • Mineraalwater, huiswijn, lokale bieren en/of frisdrank tijdens middag- en  avondmaal
  • Vrije consumptie voor de volwassenen van 10u30 tot 23u00 aan de bar van lokale alcoholische dranken (korting op andere merken vermeld op de drankkaart van het hotel), mineraalwater, sangria, bier en frisdrank, koffie en thee
  • Vrije consumptie voor de kinderen van 10u30 tot 23u00 aan de bar v/h hotel van mineraalwater, frisdrank, koffie en thee, ijslollies en soft-ijs
  • Vrije consumptie van warme en koude snacks aan de bar tussen resp. 10u00 en 13u00 - 16u00 en 18u00 - 22u00 en 23u00.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Reserveer voor 16 februari 2020 uw First Class* seats en geniet van -€10 korting / per persoon / rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen