Hotel Icici (ex-hotel Giorgio II)

Hotel Icici (ex-hotel Giorgio II)

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië en Kroatië. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Slovenië - Kroatië

’s Morgens bereiken we Izola in Slovenië,  vrij ontbijt.  Aansluitend rijden we naar Portoroz en daarna naar Kroatië. Installatie in het hotel, waar onze kamers  beschikbaar zijn vanaf 14u00. Vrij middagmaal. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 3 tem dag 8 of 15 • Kroatië

Verblijf in Opatija op basis van kamer in half- of volpension.

Dag 9 of 16 • Kroatië - Slovenië -  Oostenrijk - Duitsland - België

We verlaten onze kamer rond 10u00.  Vrij middagmaal. Na de middag vertrek richting België. Vrij avondmaal in Oostenrijk. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen en rijden we  naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Het hotel Icici, vroeger genoemd 'hotel Giorgio II', is volledig gerenoveerd in 2017 en is gelegen vlak bij de Lungomare, de populaire boulevard aan zee en op wandelafstand van de haven.

Algemene info: 180 kamers, 5 verdiepingen. De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: 2 liften en een panoramische lift, 24-uursreceptie, restaurant, gratis wifi, aperitiefbar, poolbar, buitenzwembad (zoetwater) met zonneterras en ligstoelen, kinderzwembad, ligstoelen aan het strand (stenen plateaus) dat een prachtig uitzicht geeft op de baai van Kvarner, handdoekenservice.

Kamers: Alle kamers (2-4 pers.) beschikken over een badkamer met douche en toilet, gratis wifi, tv, gratis kluisje, telefoon, airco, minibar, haardroger, zeezicht en balkon. De familiekamers zijn 2 kamers met communicerende deur.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten. 1 à 2 x per week zijn er een thema-avonden met live-muziek. Vegetarische en glutenvrije maaltijden mogelijk.

Kinderen: Kinderzwembad, kinderbedje op aanvraag beschikbaar, uitgebreide kinderanimatie tijdens het hoogseizoen: mini-disco, schattenjacht,…. Voor de tieners: tafeltennis, darts, Playstation. 1 Kind tot en met 13 jaar, dat een superieure kamer deelt met 2 volledig betalende volwassenen, is GRATIS en het 1e en 2e kind tot en met 13 jaar, die een fam. 4-pers.kamer delen met 2 volledig betalende volwassenen, zijn ook GRATIS. 

Sport & Ontspanning: Buitenzwembad,  kinderzwembad,  ligstoelen en parasols aan het zwembad.  Uitgebreid animatieprogramma overdag (van begin juni tot eind augustus) voor zowel kinderen als voor volwassenen en regelmatig avondanimatie.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen