Hotel Mariner

Hotel Mariner

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem dag 7 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

 

Dag 8 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Mariner****

Beoordeling: Modern hotel met strakke inrichting. Vooral volwassenen zullen zich hier thuis voelen. Door de ligging vlakbij de zee, is dit zeker een aanrader voor liefhebbers van zon, zee en strand!

Ligging: op slechts 50m van het strand van Lloret en op 100m van het centrum.

Algemene info: 6 verdiepingen, 108 kamers, het personeel spreekt Frans, Engels en Duits. Visa, Mastercard en Amex worden aanvaard in het hotel.

Voorzieningen: 3 liften, buitenzwembad met ligzetels, bar, restaurant, gratis wifi tegen in de gemeenschappelijke zones.

Kamers: alle kamers werden in 2014 gerenoveerd en beschikken over airco, televisie, haardroger, badkamer met bad/douche en toilet, ijskastje, safe (tegen betaling) en balkon, wifi tegen betaling.

Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd in buffetvorm, show cooking. Volpension (€ 30 pp) & All Inclusive (€ 96 pp) mogelijk.

Sport en ontspanning: Buitenzwembad met ligstoelen, 1 à 2 x per week avond animatie.

 

ALL INCLUSIVE (begint op de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van vertrek met het ontbijt): ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in het restaurant van het hotel.

  • mineraalwater, wijn v/h huis, bier en/of frisdrank tijdens de maaltijden
  • vrije consumptie voor de volwassenen van 11u00 tot 23u00 aan de bar van plaatselijke alcoholische dranken, mineraalwater, wijn v/h huis, bier, sangria, frisdranken, koffie en thee. Warme en koude snacks van 14u00 tot 18u00
  • vrije consumptie voor de kinderen van 11u00 tot 23u00 aan de bar van mineraalwater en frisdranken. Warme en koude snacks van 14u00 tot 18u00.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Niet inbegrepen : verblijfstaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen