Hotel Port Eugeni

Hotel Port Eugeni

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke hostess. Aansluitend installatie in het gekozen hotel waar onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel) of All Inclusive naargelang het gekozen regime en hotel.

 

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van half- of volpension naargelang het gekozen regime.

 

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België.  Vrij avondmaal in Spanje.  Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Beoordeling: Stadshotel met een typische Spaanse sfeer in een schilderachtige omgeving in het centrum van Cambrils.

Ligging: Het hotel is gelegen vlakbij de jachthaven in de omgeving van de gezellige promenade met talrijke restaurants in het centrum van Cambrils.  Het strand ligt op slechts 150 m. Er is een bushalte op 150 m van het hotel en een treinstation op 500 m.

Algemene info: 100 kamers, 5 verdiepingen. Niet geschikt voor rolstoelgebruikers.  Het personeel spreekt Frans en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard, gratis wifi in de openbare ruimtes.

Voorzieningen: Lift, dakterras, restaurant, bar, snackbar, tv-salon.

Kamers: Alle kamers (2-4 pers.) beschikken over een badkamer met bad, toilet, haardroger, tv, telefoon, airco, ijskastje, kluis (tegen betaling), sommige met balkon mits supplement.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden tijdens het hoogseizoen geserveerd onder de vorm van buffetten, met o.a. typische Spaanse gerechten. Tijdens het laagseizoen (1/5-18/6 en 4/6 tot 3/10) worden enkel het ontbijt en avondmaal als buffet geserveerd, 's middags is er dan een 3-gangenmenu voorzien. Vegetarische en dieetmaaltijden mogelijk op aanvraag.

Kinderen: Kinderbedje (tegen betaling).

Sport & Ontspanning: Klein openluchtzwembad met ligstoelen op het dakterras. Regelmatige animatie in het hoogseizoen.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

GRATIS ROYAL CLASS: Voor het vervoer met de *****Royal Class autocar betaalt u GEEN toeslag.

 

FIRST CLASS: Speciaal voor reizigers die graag luxueus reizen.

Toeslagen: Volwassenen: € 30 pp/rit.

                     Kind tem 14j: GRATIS first Class seats tijdens de maanden juli & augustus,  andere periodes: €20 pp/rit.

 

NU -€ 10 KORTING/RIT op reservatie FIRST CLASS seats:

Reserveer vóór 1 mei 2021 uw First Class* seats en geniet van -€ 10 korting pp/rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen