Hotel Port Eugeni

Hotel Port Eugeni

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.


Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming.  Vrij ontbijt.  Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.  Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).


Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension of All Inclusive, naargelang het gekozen regime en hotel.


Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet.  We verlaten onze kamer rond 10u00.  Vrij middagmaal.  In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België.  Vrij avondmaal in Spanje.  Film aan boord en middernachtstop.


Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, plaatsen reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Port Eugeni****

Beoordeling: stadshotel met een typische Spaanse sfeer in een schilderachtige omgeving in het centrum van Cambrils.

Ligging: het hotel is gelegen vlakbij de jachthaven in de omgeving van de gezellige promenade met talrijke restaurants in het centrum van Cambrils.  Het strand ligt slechts op 150 m.  Er is een bushalte op 150 m van het hotel en een treinstation op 500 m.

Algemene info: 100 kamers, 5 verdiepingen. Niet geschikt voor rolstoelgebruikers.  Het personeel spreekt Frans en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard, gratis wifi in de openbare ruimtes.

Voorzieningen: lift, dakterras, restaurant, bar, snackbar, tv-salon.

Kamers: alle kamers (2-4 pers.) beschikken over een badkamer met bad, toilet, haardroger, tv, telefoon, airco, ijskastje, kluis (tegen betaling), sommige met balkon mits supplement.

Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten, met o.a. typische Spaanse gerechten.  Vegetarische en dieetmaaltijden mogelijk op aanvraag.

Kinderen: kinderbedje (tegen betaling).

Sport & Ontspanning: klein openluchtzwembad met ligstoelen op het dakterras. Regelmatige animatie in het hoogseizoen. 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Reserveer voor 01 april 2019 uw First Class* seats en geniet van -€10 korting / per persoon / rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen