Hotel Royal Star

Hotel Royal Star

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

Dag 3 tem dag 7 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 8 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 9 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Royal Star****

Kamers: 397 kamers - 9 verdiepingen.  De kamers beschikken over een ingerichte badkamer met douche/bad, toilet en haardroger, airconditioning, satelliet-tv, safe (betalend), balkon , en wifi (betalend).

Maaltijden: alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Volpension (€ 30 pp) & All Inclusive (€ 96 pp) mogelijk.

Sport & Ontspanning: twee buitenzwembaden met twee kinderbaden, ligzetels aan het zwembad, restaurant, bar, terras, sauna, fitnessruimte, biljart, tafeltennis, bubbelbad, binnenzwembad. Regelmatig animatie.

Kinderen: miniclub (in het weekend en in het hoogseizoen), speeltuintje.

Extra: gratis busverbinding tussen de verschillende H-Tophotels van Calella tot Lloret de Mar van ± 15/06 tot ± 15/09 (mits reservering en onder voorbehoud). Tijdens het hoogseizoen is het ook mogelijk gebruik te maken van de bars en restaurants (enkel voor lunch) in één van de andere H-TOP hotels (mits reservering ter plaatse)

 

ALL INCLUSIVE ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in het restaurant v/h hotel

  • mineraalwater, wijn v/h huis, bier en/of frisdrank tijdens middag- en  avondmaal
  • vrije consumptie voor de volwassenen van 10u00 tot 23u00 in de bar van plaatselijke alcoholische dranken (behalve reserves), mineraalwater, wijn, schuimwijn, bier en frisdrank, cocktail van de dag, koffie en thee
  • vrije consumptie voor de kinderen van 10u00 tot 23u00 in de bar v/h hotel van mineraalwater en frisdrank
  • vrije consumptie van snacks in de snackruimte ´s ochtends van 10u15 tot 12u15 en ’s middags van 15u30 tot 18u30
  • gebruik sauna en Turks bad (mits reservering ter plaatse)

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Niet inbegrepen : verblijfstaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen