Jukeboxcruise

Jukeboxcruise

Wij nemen u graag mee op deze spetterende muzikale cruise met een swingend optreden van Benny Bruggeman, de zingende ober. Zing de longen uit uw lijf op zelfgekozen liedjes en geniet van de sfeer en de gezelligheid aan boord van de Rhine Princess.

PROGRAMMA: 04 november 2019

Dag 1 • België - Rotterdam - Gouda

‘s Ochtends rijden we doorheen Nederland naar Rotterdam waar we rond de middag inschepen aan boord van de MS Rhine Princess. ’s Namiddags meren we aan in Gouda, wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. De compacte historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, kleine middeleeuwse straatjes, grachten en hofjes is een bezoek meer dan waard.

 

Dag 2 • Gouda  - Dordrecht - Gorinchem

We verlaten Gouda en zetten koers naar Dordrecht. Deze stad is bijna 1000 jaar geleden ontstaan en kreeg in 1220 stadsrechten. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld op het gebied van handel, politiek en religie. Vooral in het havengebied is het rijke verleden terug te vinden. ’s Avonds zetten we koers naar Gorinchem.

 

Dag 3 • Gorinchem - Nijmegen

Rond de middag bereiken we Nijmegen en na een bezoek aan het oude centrum rijden we terug naar België.

 

PROGRAMMA: 06 november 2019

Dag 1 • België - Nijmegen

‘s Ochtends rijden we doorheen Nederland naar Nijmegen de oudste stad van Nederland waar we inschepen aan boord van de MS Rhine Princess. In de namiddag varen we af naar Dordrecht waar we voor de liefhebbers ‘avonds een korte wandeling  maken om het sfeervolle, oude stadshart van Dordrecht te leren kennen.

 

Dag 2 • Dordrecht- Schoonhoven - Wijk bij Duurstede

In de vroege ochtend zetten we koers naar Schoonhoven bekend als de Zilverstad van Nederland. We kunnen door de straten van het pittoreske stadscentrum slenteren en genieten van de vele tientallen kleinschalige winkels en boetiekjes. Nadien varen we verder naar Wijk bij Duurstede. Er valt veel te zien en te beleven in Wijk bij Duurstede: monumenten zoals molen Rijn en Lek, kasteelruïne, Grote Kerk en museum Dorestad. Al slenterend door de stad komt er van alles op uw pad, authentieke winkels, speciaalzaken, een keur aan restaurants en cafés en verrassende doorkijkjes.

 

Dag 3 • Wijk bij Duurstede - Arnhem

In de voormiddag zetten we koers naar Arnhem waar we rond de middag aanmeren. We maken een wandeling door Arnhem en rijden nadien terug naar België.

Programma 04/11/19

Programma 06/11/19


MS Rhine Princess***

Uitrusting: 4-dek  schip,  uitgerust  met  klein zwembad, zonneterras met ligstoelen, tness- apparatuur,  souvenirshop,  bar,  lounge  met dansvloer, bibliotheek, verwarming en airco op het hele schip, lengte 83m, 60 kajuiten

Kajuiten: ruime buitenkajuiten (± 13 m²), individueel regelbare airco en verwarming, ruime badkamer met douche of bad en toilet, haardroger, kluisje, radio, telefoon met weksysteem, tv

Animatie: kapiteins diner, regelmatig livemuziek met dans aan boord

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s middags 3-gangen en ’s avonds 4-gangen maaltijden aan boord

Extra: welkomstdrank, kapiteinscocktail, kapiteinsdiner

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Transfer naar Rotterdam en Nijmegen en terug vanuit Nijmegen en Arnhem met een luxe ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Volpension vanaf de 1e dag het middagmaal tem de 3e dag het ontbijt (broodjesbuffet tussen 09u00 en 11u00)
  • Begeleiding   door een Nederlandstalige begeleider

  • Fooien aan boord
  • Uitstappen