Kerstsfeer in Londen

Kerstsfeer in Londen

Londen is een wereldstad in de breedste zin van het woord. De stad herbergt topattracties met klinkende namen als Buckingham Palace, Westminster Abbey, The Houses of Parliament, The British Museum en de Tower. Zeker rond de kerstperiode is Londen extra gezellig. De straten zijn er sfeervol verlicht en de etalages fonkelen. Krijgt u ook al de eindejaarskriebels?

Dag 1 • België - Londen

Onze reis voert ons eerst naar Calais, waar we inschepen voor de overtocht naar Dover. Rond 11u30 (Engelse tijd) meren we aan in Dover en trekken we doorheen het graafschap Kent naar Greenwich met bouwwerken zoals het Queen’s House, het Royal Observatory en het Royal Naval College. Van hieruit maken we een facultatieve boottocht (£ 8 pp) naar het centrum van Londen. Hier krijgen we de kans om verschillende bezienswaardigheden van dichtbij te bewonderen en om uitgebreid foto’s te nemen. Nadien maken we een stadsrondrit langs o.a. Parliament Square, Whitehall, Trafalgar Square, Piccadilly, Pall Mall, St. James’s Street, Kensington Road, Royal Albert Hall, Cromwell Road, Portland Place, enz. Uiteraard mag ook het beroemde grootwarenhuis Harrods niet ontbreken. Tegen de avond rijden we naar Heathrow voor installatie in ons hotel.

 

Dag 2 • Londen

Na een uitgebreid Engels ontbijt kunnen we een bezoek brengen aan het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (te reserveren bij inschrijving) of een geleide wandeling maken naar Primrose Hill en Regent’s Canal bij Camden. Na de middag is het al shopping wat de klok slaat! Regent Street, Oxford Street en Bond Street zijn slechts enkele klinkende namen van de overbekende Londense winkelstraten. Rond 17u00 worden we opgehaald en maken we een rondrit door het verlichte Londen. Aansluitend brengt de chauffeur ons terug naar ons hotel. Liefhebbers kunnen nog langer genieten van de gezellige sfeer in het centrum van Londen en eenvoudig op eigen houtje met de metro terugkeren naar het hotel.

 

Dag 3 • Londen - België

In de ochtend wandelen we langs de Theems tot bij de Houses of Parliament met Big Ben. We ronden ons bezoek aan Londen af in de nabijheid van de Tower of London. Nadien verlaten we Londen en rijden naar Dover waar we rond 14u30 plaatselijke tijd inschepen met bestemming Calais. Vanuit Calais keren we volop in kerststemming terug naar België.

 

Opgelet: volgorde programma kan gewijzigd worden afhankelijk van plaatselijke evenementen

Atrium Hotel Heathrow****

Ligging: in het stadsdeel Heathrow op 15 km van het centrum van Londen , vlakbij het metrostation Hatton Cross

Uitrusting: splinternieuw hotel met receptie, info-desk, lift, restaurant, bar, fitnessruimte, binnenzwembad, bubbelbad, gratis wifi

Kamers: comfortabele & geluidsdichte standaardkamers met badkamer met douche, toilet & haardroger,  thee- & koffiefaciliteiten, schrijftafel, frigo

Maaltijden: Engels ontbijtbuffet, avondmaal in buffetvorm

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Bij boeking de identiteitsgegevens van alle deelnemers doorgeven
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren
  • Vreemde munt: Engelse Pond

  • ****MAXI DUBBELDEK AUTOCAR
  • Kamer met Engels ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België