Kroatische kust

Kroatische kust

 

Na de verwelkoming door ons plaatselijke host in Kroatië zal hij u nog meer informatie kunnen geven over de verschillende excursiemogelijkheden (afhankelijk van het aantal deelnemers) en toeristische attracties in Kroatië, zoals:

 

PULA

Bezoek aan de stad Pula met o.a. de tempel van  Augustus, de triomfboog van Sergius en de markthal.  Nadien vrije tijd om te shoppen.

 

RONDRIT DOORHEEN ISTRIE

We rijden naar Motovun, één van de mooiste uitzichten van Istrië en bezoeken Pazien. Tijdens deze uitstap  kunt u proeven van typische Istrische specialiteiten.

 

BRIJUNI EILANDEN

We rijden langs de kust van Rovinj tot aan Fazana Hafen. Daarna vertrekken we per boot naar de Brijuni eilanden, een unieke plaats van natuurlijke en culturele rijkdommen.

 

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië en Kroatië. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Slovenië - Kroatië

’s Morgens bereiken we Izola in Slovenië,  vrij ontbijt.  Aansluitend rijden we naar Portoroz en daarna naar Kroatië.  Installatie in het hotel, waar onze kamers  beschikbaar zijn vanaf 14u00. Vrij middagmaal. Avondmaal en overnachting in het hotel.

 

Dag 3 tem dag 7 of 13 • Kroatië

Verblijf in Umag, Porec, Vrsar, Rovinj of Opatija op basis van kamer in halfpension of all inclusive, naargelang het gekozen regime.

 

Dag 8 of 14 • Kroatië - Slovenië -  Oostenrijk - Duitsland - België

We verlaten onze kamer rond 10u00.  Vrij middagmaal. Na de middag vertrek richting België.  Vrij avondmaal in Oostenrijk. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, plaatsen reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen en rijden we  naar de verschillende afstapplaatsen.

Accommodaties