Legoland® & Londen voor kids

Legoland® & Londen voor kids

Londen staat bekend als één van de meest kindvriendelijke steden. Wat dacht u van een stadsrondrit in een amfibievoertuig of een rondje in London Eye of een bezoekje aan de beroemde speelgoedwinkel Hamleys? Maar het hoogtepunt van deze reis is natuurlijk het bezoek aan Legoland®.

Dag 1 • België - Londen

We rijden naar Calais voor de overtocht naar Dover en rijden naar Londen. We verkennen Londen met de London Duck. Dit gele amfibievoertuig rijdt en vaart ons langs de mooiste plekjes van Londen zoals Houses of Parliament, Downing Street en Buckingham Palace. Nadien brengen we een bezoekje aan Hamley’s, met zijn 7 verdiepingen één van de grootste speelgoedwinkels ter wereld. Daarna rijden we naar Heathrow voor installatie in ons hotel.

Dag 2 • Legoland®

Vandaag brengen we een ganse dag door in Legoland® Windsor. Er zijn 55 miljoen Legoblokjes gebruikt om alles te bouwen, van vuurspuwende draken tot een vijf meter hoge Canary Wharf Tower. Behalve de ongelofelijke Legomodellen die door het hele park verspreid staan, zijn er ook een 50-tal interactieve attracties waaronder een aantal achtbanen. De opwinding stijgt als de kinderen de weg opgaan, door de lucht zwieren of over de hoge zee varen. Op een Vikingschip proberen we zeemonsters van ons af te houden op een stormachtige zee. In piratenland springen we aan boord van de Jolly Rocker, een schommelend piratenschip, of we gaan op jacht naar een schat in de explosieve Pirate Falls Dynamite Drench. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met enkele draaimolens en Duplo Gardens.

Dag 3 • Londen - België

In de voormiddag maken we een stadswandelingetje op kindermaat of een ritje in London Eye (te reserveren bij inschrijving). London Eye was, toen het in 2000 voltooid was, het grootste reuzenrad ter wereld. Het is 135m hoog en geeft ons een prachtig uitzicht over de stad. Nadien is er nog eventjes tijd om de kinderen te laten ravotten in een van de prachtige parken van Londen. Dan vertrekken we naar Dover voor de overtocht naar Calais. Vanuit Calais keren we terug naar België.

 

CROWNE PLAZA LONDON HEATHROW****

Ligging: in het stadsdeel Heathrow op 15 km van het centrum van Londen

Uitrusting: modern hotel met receptie, info-desk, lift, restaurants, bar, brasserie, shop, fitnessruimte, binnenzwembad met stoombad & sauna, gratis wifi

Kamers: comfortabel ingericht met badkamer met bad/douche & toilet, telefoon, tv, kluis, koffie- & theefaciliteiten, airco, schrijftafel

Maaltijden: Engels ontbijtbuffet, ’s avonds maaltijden in buffetvorm

 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Bij boeking de identiteitsgegevens van alle deelnemers doorgeven
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren
  • VREEMDE MUNT: Engelse pond

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Kamer met Engels ontbijtbuffet
  • Inbegrepen: 1 dag toegang Legoland® Windsor, bezoek aan Londen met London Duck
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België