Muzikale Cruise met Koen Crucke

Muzikale Cruise met Koen Crucke

Afreisdatum 29 oktober 2020

Dag 1 • België – Rotterdam - Gouda

‘s Ochtends rijden we doorheen Nederland naar Rotterdam waar we rond de middag inschepen aan boord van de MS Rhine Princess. ’s Namiddags meren we aan in Gouda wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. De compacte historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, kleine middeleeuwse straatjes, grachten en hofjes is een bezoek meer dan waard.

 

Dag 2 • Gouda  - Dordrecht – Gorinchem

We verlaten Gouda en zetten koers naar Dordrecht. Deze stad is bijna 1000 jaar geleden ontstaan en kreeg in 1220 stadsrechten. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld op het gebied van handel, politiek en religie. Vooral in het havengebied is het rijke verleden terug te vinden. ’s Avonds zetten we koers naar Gorinchem.

 

Dag 3 • Gorinchem – Nijmegen

Rond de middag bereiken we Nijmegen en na een bezoek aan het oude centrum rijden we terug naar België.

 

Afreisdatum 31 oktober 2020

Dag 1 • België – Nijmegen

‘s Ochtends rijden we doorheen Nederland naar Nijmegen de oudste stad van Nederland waar we inschepen aan boord van de MS Rhine Princess. In de namiddag varen we af naar Dordrecht waar we voor de liefhebbers ‘avonds een korte wandeling  maken om het sfeervolle, oude stadshart van Dordrecht te leren kennen.

 

Dag 2 • Dordrecht- Schoonhoven -Wijk bij Duurstede

In de vroege ochtend zetten we koers naar Schoonhoven bekend als de Zilverstad van Nederland. We kunnen door de straten van het pittoreske stadscentrum slenteren en genieten van de vele tientallen kleinschalige winkels en boetiekjes, elk met hun eigen karakter. Ontdek hoe zilver gemaakt wordt in één van de ruim twintig zilversmederijen verspreid over de stad of strijk neer op één van de vele terrassen. Nadien varen we verder naar Wijk bij Duurstede. Er valt veel te zien en te beleven in Wijk bij Duurstede: monumenten zoals molen Rijn en Lek, kasteelruïne, Grote Kerk en museum Dorestad. Alles op loopafstand. Al slenterend door de stad komt er van alles op uw pad, authentieke winkels, speciaalzaken, een keur aan restaurants en cafés en verrassende doorkijkjes.

 

Dag 3 • Wijk bij Duurstede – Arnhem

Rond de middag bereiken we Arnhem en genieten van een aangename namiddag. We kunnen een wandeling maken doorheen het oude centrum langs de belangrijkste bezienswaardigheden.

 

Opgelet: door omstandigheden kan het vaarschema aangepast worden.

MS Rhine Princess***

Uitrusting: 4-dek schip, uitgerust met klein zwembad, zonneterras met ligstoelen en fitnessapparatuur, souvenirshop, bar, lounge met dansvloer, bibliotheek, verwarming en airco op het hele schip, lengte 83m, 60 kajuiten

Kajuiten: ruime buitenkajuiten (± 13 m²) met individueel regelbare airco en verwarming, ruime badkamer met douche en toilet, haardroger, kluisje, radio, telefoon met weksysteem, tv

Animatie: optreden van Koen Crucke, regelmatig live muziek met dans aan boord

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s middags 3-gangen en ’s avonds 4-gangen maaltijden aan boord

Extra: welkomstdrank, kapiteinscocktail, kapiteinsdiner

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Transfer naar Rotterdam/Nijmegen heen en terug met een luxe ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Volpension vanaf de 1e dag het middagmaal tem de 3e dag het ontbijt (broodjesbuffet tussen 09u00 en 11u00)
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider

  • Fooien aan boord
  • Uitstappen