Oostende & winter in het park

Oostende & winter in het park

Oostende noemt men niet voor niets de Koningin van de badsteden. Deze kustplaats heeft de toerist heel wat te bieden. Ook in de winter is een bezoek aan deze fraaie kuststad de moeite waard. We genieten van de vele bezienswaardigheden in de stad en laten ons meevoeren in de kerstsfeer. Want ook in Oostende weet men het gezellig te maken in de eindejaarsperiode. Winter in het Park is één van de leukste kersthappenings in ons land.

Voormiddag: bij aankomst in Oostende beginnen we met onze gids aan een leuke rondrit door de stad. We zien de kerk van Ensor, de moderne luchthaven, de oude Koninklijke villa, de vernieuwde hypodroom en het oude Thermae Palace hotel. We rijden langs de Mercator, de Europatoren, de pier en de vismijn. We eindigen onze rondrit met een bezoek aan de Sint-Petrus en Paulus kerk met zijn prachtige glasramen van de Koninklijke familie.

Middag: we genieten van een heerlijke maaltijd in buffetvorm. Aperitief en drank inbegrepen!

Namiddag: na ons middagmaal brengen we een bezoek aan “Winter in het Park”. Beleef een magische eindejaarsperiode op de vernieuwde kerstmarkt van Oostende. Naast de grote ijspiste op de vijver in het Leopoldpark vindt u er talloze kraampjes. Hier kan je terecht voor delicatessen uit alle landen van de wereld, maar ook voor een lekkere warme chocomelk. Aangepaste animatie brengt u in de juiste sfeer en de vele winterbars zorgen voor de nodige ambiance. Kerstsfeer aan de kust op zijn best. Uiteraard zijn voor de shoppingliefhebbers ook alle winkels geopend en kan men op zoek naar de leukste kerstcadeaus .

Avond: het einde van deze dagreis is voorzien omstreeks 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Rondrit door Oostende
  • Middagmaal in buffet met drank inbegrepen
  • Bezoek aan Winter in het Park
  • Begeleiding door plaatselijke gids
  • BTW en wegentaksen