Zillertal

Zillertal

Het Oostenrijkse Zillertal noemt zich graag het “actiefste dal ter wereld”, het is dan ook een populaire vakantiebestemming zowel in de zomer als in de winter. U kunt er wandelen over de meer dan 1000 km wandelpaden van makkelijk in het dal tot uitdagend in de hogere berggebieden. Ook fietsers kunnen hun hart ophalen met meer dan 700 km fietspaden. Het adembenemend natuurlandschap van het Zillertal zal u zeker bekoren. Altijd leuk voor jong en oud is een tochtje met de Zillertalbahn. Deze nostalgische stoomtrein rijdt nog steeds fluitend en puffend door het dal en stopt in vele plaatsen. Het dal is ook bereikbaar per lijnbus. Het Zillertal is tevens beroemd om zijn Tiroolse avonden en zijn muzikanten die er de stemming goed inhouden. Om uw vakantie nog meer in een ontspannen sfeer door te brengen, beschikken de meeste hotels over een spa. Kortom: plezier en actie of ontspanning in de ongerepte natuur, een verblijf in het Zillertal is een echte aanrader! Bovendien staat onze plaatselijke host u steeds met raad en daad bij welke mogelijkheden en bezienswaardigheden het Zillertal u nog meer kan bieden.

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk

’s Avonds rijden we via diverse autowegen doorheen Duitsland richting Oostenrijk. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Zillertal

’s Morgens bereiken we Oostenrijk. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke host. Aansluitend installatie in het gekozen hotel waar onze kamers beschikbaar zijn vanaf 14u00.

Dag 3 tem 8 of 15• Zillertal

Verblijf in het Zillertal op basis van kamer met ontbijt of halfpension.

Dag 9 of 16 • Zillertal

We verlaten onze kamer rond 10u00 en genieten van een vrije dag. Rond 21u00 rijden we via Duitsland richting België. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • Oostenrijk - Duitsland - België

’s Morgens komen we aan in België. Vrij ontbijt. Aankomst bij de afstapplaatsen in de loop van de voormiddag.