Oudjaar in het hart van de Pfalz

Oudjaar in het hart van de Pfalz

Dag 1 • België -  Neustadt an der Weinstrasse 

We rijden doorheen Duitsland naar Neustadt an der Weinstrasse. Deze gezellige stad is prachtig gelegen aan de rand van het Paltserwoud en in het midden van de Duitse wijnroute. Het stadscentrum is een echt juweeltje en bestaat nog deels uit stenen huizen die dateren uit de 13e Eeuw. Na een stadswandeling en wat vrije tijd naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 2 • Deutsche Weinstraße - Speyer

We maken een prachtige rondrit langs de Duitse wijnroute en rijden vervolgens naar de historische stad Speyer. Deze stad kenmerkt zich door zijn vele culturele monumenten zoals de Oude Poort, de Sint-Jozefkerk en de Dom van Speyer (Unesco Werelderfgoed). Deze laatste is de grootst bewaarde kathedraal in Romaanse stijl ter wereld. We maken een stadswandeling en brengen facultatief een bezoek aan het Technik Museum (± € 20 pp), waar we een grote verscheidenheid aan vliegtuigen, oldtimers, historische brandweerwagens, enorme stoomlocomotieven en nog veel meer kunnen bewonderen.

Dag 3 • Bad Dürkheim

Vandaag brengen we de dag door in Bad Dürkheim. In dit schilderachtige plaatsje vindt ieder jaar het grootste wijnfeest ter wereld plaats. We maken een interessante stadswandeling. Na wat vrije tijd waarin u naar believen deze wijnstad kan ontdekken keren we terug naar ons hotel om te genieten van een gezellig oudejaarsavondfeest, met lekker eten en live muziek. Om middernacht klinken we op het nieuwe jaar! 

Dag 4 • Neustadt an der Weinstrasse - België

We slapen uit en genieten van een heerlijk ontbijt. We genieten nog na van de festiviteiten van gisteren en keren terug naar België.

Achat Premium Hotel Neustadt an der Weinstrasse***

Ligging: vlak bij het centrumvan Neustads an der Weinstrasse

Uitrusting: mooi hotel met restaurant, bar, fitness, gratis wifi en comfortabele kamers met bad of douche

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s avonds verzorgde 3 gangenmenu of buffetten

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • **** PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Halfpension vanaf de 1e dag het avondmaal t.e.m. de 4e dag het ontbijt
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België