Pairi Daiza

Pairi Daiza

Pairi Daiza betekent gesloten tuin of paradijs in het Oud-Perzisch. Op 55 hectaren ontdekt u meer dan 5000 dieren die te midden van prachtige bomen, bloemen en planten leven. Op 2 juni 2016 vierde het park de geboorte van Tian Bao, wat onmiddellijk wereldnieuws werd. Een reden te meer om een bezoek te plannen aan dit wondermooi dierenpark!

Voormiddag: we verkennen dit park in alle vrijheid. We bezoeken het betoverende Afrika: leeuwen, luipaarden, witte neushoorns,… staan broederlijk naast olifant Suzy, de giraffen en de aapjes. We trekken van de ene vishut naar de andere, over het water om de zeeleeuwen te bekijken en we wanen ons in Australië.

Middag: vrij middagmaal in Pairi Daiza.

Namiddag: nu kunnen we de Indonesische rijstplantages bezoeken. We aanschouwen de prachtige exotische planten, de kleurenpracht en beelden die vanuit de andere kant van de wereld komen. We kunnen rustig verpozen in de Chinese tuin, welke de grootste van Europa is. We ontdekken de traditionele paviljoenen, de tempels en eeuwenoude bonzais. Tevens het Rijk van de rode panda’s, de alligators en zoveel meer. Sinds de komst van de 2 reuzenpanda’s kunnen we de panda’s volgen in hun bijna natuurlijke habitat. Zij wonen in een speciaal voor hen ontworpen bamboewoud. Als we meer vissen willen zien, begeven we ons best naar het reusachtig aquarium “Nautilius”. Te veel om op te noemen en nog zoveel te ontdekken…

Avond: het einde van deze fijne dag is voorzien omstreeks 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar

  • Toegang tot Pairi Daiza
  • BTW en wegentaksen