ATV Londen reis

Dag 1 • België – Londen

We rijden richting Calais waar we inschepen voor de overtocht naar Dover. We meren aan in Dover en trekken verder doorheen het graafschap Kent naar Greenwich met bouwwerken zoals het Queen’s House, de Royal Observatory en de Royal Naval College. Van hieruit maken we een facultatieve boottocht (± £ 14 pp) naar het centrum van Londen. Hier krijgen we de kans om verschillende bezienswaardigheden op de Thames te bewonderen en om uitgebreid foto’s te nemen. Nadien maken we een stadsrondrit langs o.a. Parliament Square, Whitehall, Trafalgar Square, Piccadilly, Pall Mall, St.- James’s Street, Kensington Road, Royal Albert Hall, Cromwell Road, Portland Place, enz. Uiteraard mag ook het beroemde grootwarenhuis Harrods niet ontbreken. Tegen de avond rijden we terug naar ons hotel.

Dag 2 • Londen

Na een uitgebreid Engels ontbijt, kunnen we een bezoek brengen aan het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (te reserveren bij inschrijving) of een geleide wandeling maken naar Primrose Hill en Regent’s Canal bij Camden. Na de middag nemen we de tijd om te shoppen. Regent Street, Oxford Street en Bond Street zijn slechts enkele klinkende namen van de overbekende Londense winkelstraten. Rond 17u00 worden we opgehaald en maken we een rondrit door het verlichte Londen. Daarna keren we terug naar het hotel. Liefhebbers kunnen nog langer genieten van de gezellige sfeer in het centrum van Londen en eenvoudig op eigen houtje met het openbaar vervoer terugkeren.

Dag 3 • Londen – België

In de ochtend wandelen we langs de Thames tot bij de Houses of Parliament met de beroemde Big Ben. We ronden ons bezoek aan Londen af in de nabijheid van de Tower of London. Nadien verlaten we Londen en rijden we naar Dover waar we inschepen met bestemming Calais. Van hieruit rijden we in volle kerststemming terug naar België.

Opgelet: volgorde programma kan gewijzigd worden afhankelijk van plaatselijke evenementen

Inbegrepen

  • **** PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Kamer met Engels ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België

Praktische info

  • Reisdocumenten: Internationaal paspoort
  • Elektriciteit: 220V, best wereldadapter meenemen
  • Bij boeking de identiteitsgegevens van alle deelnemers doorgeven
  • Vreemde munt: Britse Pond

HILTON LONDON DOCKLANDS****

Ligging: dit prachtige viersterrenhotel is centraal in Londen gelegen, recht aan de Theems, op slechts 15 minuten van het metrostation Canary Wharf.

Uitrusting: modern viersterrenhotel dat beschikt over de nodige faciliteiten. 24-uursreceptie, lift, gratis wifi, restaurants, bar,  thee- en koffiefaciliteiten, flatscreen-tv met satellietzenders, radio, telefoon, koelkast, kluisje,  badkamer met douche, toilet, gratis toiletartikelen, haardroger, wellness- en fitnessfaciliteiten.

Maaltijden: Engels ontbijtbuffet, avondmaal in buffet vorm.