Scampifestijn

Scampifestijn

Leuven heeft alle troeven in handen om u te bekoren: historisch erfgoed, schitterende musea, moderne architectuur en kleurrijke snuisterwinkels. En Hasselt is de perfecte locatie voor trendy boetieks en boeiende musea. Shoppen, een museumbezoek of een plaatselijke lekkernij naar wens.

Voormiddag: we maken een wandeling in Leuven langs de voornaamste bezienswaardigheden. We wandelen langs de Grote Markt met het stadhuis en de Sint-Pieterskerk. Maar ook de vele universiteitsgebouwen en leuke plekjes krijgen aandacht. Een bezoek aan het Groot Begijnhof, een stad binnen de stad met meer dan 70 huisjes, mag natuurlijk niet ontbreken.

Middag: op het menu staan scampi’s à volonté met look, een slaatje en frietjes of brood.

Namiddag: we genieten van een vrije shoppingnamiddag in Hasselt. De meest exclusieve shopping- en modestad van België. We flaneren langs de verschillende winkelstraten met een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels en boetieks. Wie liever een museum wenst te  bezoeken, kan een vrij bezoek brengen aan het Jenevermuseum, het Modemuseum of het Museum van het Heilig Paterke. Lekkerbekken kunnen zich, in deze hoofdstad van de Smaak, laten verwennen met jenever, chocolade of speculoos of genieten in één van de talrijke café’s en brasseries. 

Avond: het einde van deze dag is voorzien om 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Stadswandeling in Leuven
  • Middagmaal
  • Vrije namiddag in Hasselt
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen