Sloveense kust

Sloveense kust

 

 

Na de verwelkoming door onze plaatselijke host in Slovenië zal hij u nog meer informatie geven over welke leuke uitstappen (afhankelijk van het aantal deelnemers) er mogelijk zijn vanuit  de Sloveense Riviera, zoals:

LJUBLANA - BLED

Bezoek aan de Sloveense hoofdstad Ljubljana en het meer van Bled, één van de mooiste meren in het Sloveense Alpengebied.

 

DE GROTTEN VAN POSTOJNA

de druipsteengrotten die enig zijn in de wereld.

 

TRIESTE - ITALIE

bezoek aan de voormalige Habsburgse havenstad Triëste in Italië.

 

PIRAN

Piran is het schilderachtigste stadje aan deze kust!  Het ligt op het uiterste punt van een rotsschiereilandje, omgeven door stadsmuren. Typische kenmerken aan deze stad zijn de smalle straten en de romantische pleintjes. Het bekendste pleintje van deze stad is het Tartiniplein genaamd naar de bekende 18e eeuwse violist Tartini. Vanuit Portoroz is Piran te voet bereikbaar en is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

 

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Slovenië

’s Morgens bereiken we Izola.  Vrij ontbijt.  Aansluitend naar Portoroz.   Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.  Vrij middagmaal.  Avondmaal en overnachting in het hotel.

 

Dag 3 tem dag 7 of 13 • Slovenië

Verblijf in Portoroz, Izola op basis van halfpension of All Inclusive, naargelang het gekozen regime.

 

Dag 8 of 14 • Slovenië -  Oostenrijk - Duitsland - België

We verlaten onze kamer rond 10u00.  Vrij middagmaal.  Na de middag vertrek richting België.  Vrij avondmaal.  Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, plaatsen reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen  en rijden we  naar de verschillende afstapplaatsen.

Accommodaties