Soldenshopping Londen

Soldenshopping Londen

Na de magische eindejaarsperiode volgt een nog mooiere periode: de solden! Om u in stijl te laten shoppen, nemen we u mee naar hét shoppingparadijs Londen. Harrods & Knightsbridge, Baker Street, Oxford Street, the Stables, Piccadilly Circus... Deze Londense pareltjes verwachten u voor een weekend vol winkelplezier!

Dag 1 • België - Londen

We rijden richting Calais voor de overtocht naar Dover met P&O Ferries (± 75 min.). Rond 11u15 (Engelse tijd) meren we aan en rijden rechtstreeks naar Londen waar we na de middag aankomen. Er is een eventuele korte tussenstop in Greenwich voor diegenen die over de rivier (£ 8 pp) naar het stadscentrum willen. En dan is het tijd om te shoppen! Uiteraard mag een bezoekje aan het wereldberoemde warenhuis Harrods niet ontbreken. Voor wie nog graag een ander stukje Londen wil zien, voorzien we een sightseeingtour met onze gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Nadien rijden we naar Heathrow voor installatie in het hotel.

 

Dag 2 • Londen

Na het ontbijt bezoeken de echte shopfanaten Westfield Shopping Centre, met ruim 150.000m2 shopping space het grootste overdekte winkelcentrum van Londen. Liefhebbers kunnen ondertussen Mme Tussauds (enkel te reserveren bij boeking) bezoeken. ‘s Namiddags rijden we naar het centrum van London. Oxford Street is met zijn veel bekende ketens en merkwinkels alvast de gekendste winkelstraat. Vergeet ook geen kijkje te nemen in Bond Street, met de duurste winkels en de bekendste designers. Grenzend aan Oxford Street vinden we Regent Street, de populairste Londense winkelstraat. De wereldberoemde speelgoedwinkel Hamley’s is er zeker een bezoekje waard. Iets verderop belanden we in Carnaby Street, met 12 kleine en gezellige winkelstraten. Rond Covent Garden situeren zich vooral de hippe en meer modieuze winkels. Hip, jong & alternatief vinden we ook in Camden & Nothing Hill.

 

Dag 3 • Londen - Canterbury - België

Voor een optimale shoppingtijd rijden we al vroeg naar Canterbury. Bij aankomst zijn de winkels net geopend en is er voldoende tijd voor bezoek aan de vele grootwarenhuizen. In de authentieke middeleeuwse stad met historische bezienswaardigheden slenteren we door de autovrije winkelstraten. In de pittoreske steegjes vinden we leuke kleine winkeltjes waar we meer bijzondere items kan kopen. Zo raken we tijdig in Dover voor onze overtocht naar Calais. Vanuit Calais rijden we terug naar België.

Atrium Hotel Heathrow****

Ligging: in het stadsdeel Heathrow op 15 km van het centrum van Londen , vlakbij het metrostation Hatton Cross

Uitrusting: splinternieuw hotel met receptie, info-desk, lift, restaurant, bar, fitnessruimte, binnenzwembad, bubbelbad, gratis wifi

Kamers: comfortabele & geluidsdichte standaardkamers met badkamer met douche, toilet & haardroger,  thee- & koffiefaciliteiten, schrijftafel, frigo

Maaltijden: Engels ontbijtbuffet, avondmaal in buffetvorm

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Bij boeking de identiteitsgegevens van alle deelnemers doorgeven
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren
  • Engelse driepuntstekker (aankoop mogelijk op de ferry)
  • Vreemde munt: Engelse pond

  • ****MAXI DUBBELDEK AUTOCAR
  • Kamer met Engels ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België