Tongeren & Hyperrealism Sculpture

Tongeren & Hyperrealism Sculpture

Voor de middag brengen we een bezoek aan de stad van Ambiorix, Tongeren. Na de middag rijden we naar Luik voor een bezoek aan een ongelooflijke expositie: Hyperrealism Sculpture. Deze tentoonstelling zal u zeer verbazen!

Voormiddag: Na onze diverse opstapplaatsen rijden we naar Tongeren, de oudste stad van België. Met onze gids wandelen we langs o.a. de Grote Markt met het standbeeld van Ambiorix, het stadhuis en de O.L. Vrouwebasiliek. We zien ook het gerechtshof en het begijnhof. Na de stadswandeling hebben we nog wat vrije tijd op de Grote Markt en kunnen de liefhebbers een kort bezoekje brengen aan het Gallo Romeinse Museum.

Middag: We genieten van een lekker 3-gangen middagmaal.

Namiddag: Na ons middagmaal rijden we naar Luik. Hier brengen we in La Boverie een bezoek aan de tentoonstelling “Hyperrealism sculpture”. “Ceci n’est pas un corps” presenteert een reeks hyperrealistische sculpturen, die onze visie op kunst aan het wankelen brengt. Realiteit, kunst of kopie? De hyperrealistische kunstenaar keert zich resoluut af van het abstracte en probeert met een zo nauwkeurig mogelijke weergave de natuur te creëren. Ze geven het menselijk lichaam zo levensecht weer, dat toeschouwers zich gaan afvragen of het echt is. De tentoonstelling verzamelt meer dan 40 hyperrealistische sculpturen. Na ons bezoek aan de tentoonstelling hebben we nog even vrije tijd in het centrum van Luik.

Avond: Omstreeks 18u00 eindigen we deze mooie dagreis.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Bezoek aan Tongeren
  • Middagmaal
  • Bezoek aan Hyperrealism Sculpture
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen