Van oud naar nieuw in Benidorm: Hotel Benilux

Van oud naar nieuw in Benidorm: Hotel Benilux

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De  bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Na de verwelkoming door onze plaatselijke host, zal hij meer informatie geven over welke bezienswaardigheden en/of uitstappen er mogelijk zijn.  Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.  Verblijf in volpension (middag- en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem 7 • Spanje

Verblijf op basis van volpension.

 

Dag 8 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet.  We verlaten onze kamer rond 10u00. Vertrek richting België in de loop van de voormiddag. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, voor gereserveerde plaatsen zie blz. 166.  Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

Hotel Benilux***

Ligging: het hotel is rustig en centraal gelegen in het oude centrum van Benidorm, op 350 m van het Poniënte-strand.  In de onmiddellijke omgeving zijn er tal van winkeltjes en restaurants.

Algemene info: 216 kamers - 8 verdiepingen -  niet geschikt voor rolstoelgebruikers.  Het personeel spreekt Frans, Duits en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: 3 liften, tuin, zonneterras, restaurant, bar, tv-salon.  Gratis ligstoelen en parasols aan het zwembad, gratis wifi aan de bar.

Kamers: alle kamers hebben (2-4 pers.) beschikken over een badkamer met bad of douche, airco, haardroger (te vragen aan de receptie), toilet, telefoon, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling) en balkon met uitzicht op het buitenzwembad.

Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten, op oudejaarsavond zal het galadiner aan tafel geserveerd worden.  Vegetarische en dieetmaaltijden mogelijk op aanvraag.

Kinderen: gratis kinderbedje (0-2 jaar), afzonderlijk kinderzwembad, speeltuin.

Sport & ontspanning: gratis: openluchtzwembad.  Tegen betaling: tafeltennis en minigolf. Elke avond animatie.

Nieuwjaar Special: Op oudejaarsavond wordt het galadiner aan tafel geserveerd. Tijdens het galadiner zijn water en wijn en een glaasje bubbels inbegrepen. Na middernacht is er animatie voorzien in de bar van het hotel.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • vrij ontbijt, plaatsen reserveren bij boeking

Gerelateerde reizen