Van oud naar nieuw in Benidorm: Hotel Palm Beach

Van oud naar nieuw in Benidorm: Hotel Palm Beach

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De  bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Na de verwelkoming door onze plaatselijke host, zal hij meer informatie geven over welke bezienswaardigheden en/of uitstappen er mogelijk zijn.  Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.  Verblijf in volpension met water en wijn (middag- en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem 7 • Spanje

Verblijf op basis van volpension met water en wijn.

 

Dag 8 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet.  We verlaten onze kamer rond 10u00. Vertrek richting België in de loop van de voormiddag. Vrij avondmaal in Spanje.  Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, voor gereserveerde plaatsen zie blz. 166.  Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

Hotel Palm Beach****

Ligging: het hotel ligt in een hellende straat, op 750 m van het Levante strand en op ongeveer 2 km van het oude centrum.  Gratis shuttle bus naar het strand (receptie).

Algemene info: 299 kamers - 11 verdiepingen - niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Het personeel spreekt Frans, Duits en Engels. De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: zonneterras, restaurant, bar, poolbar.  Ligstoelen en parasols aan het zwembad (gratis), winkeltje, tv-salon, discotheek ‘El Templo’, kluisje aan de receptie, gratis wifi in de lobby.

Kamers: alle kamers (2-4 pers.) beschikken over een badkamer met bad of douche, toilet, haardroger, telefoon, tv, airco, minibar, balkon.

Maaltijden: alle maaltijden worden geserveerd onder de vorm van buffetten, op oudejaarsavond zal het galadiner aan tafel geserveerd worden.

Kinderen: gratis kinderbedje ( 0-2 jaar), speeltuin.

Sport & ontspanning: Animatieprogramma met o.a. muziek, dans, shows en feesten.

  • Gratis: openluchtzwembad, overdekt verwarmd zwembad, fitness.
  • Betalend: sauna. 

Nieuwjaar Special: water en wijn inbegrepen tijdens de maaltijden gedurende het hele verblijf in  hotel Palm Beach.  Op oudejaarsavond wordt het galadiner aan tafel geserveerd.  Nadien vrije consumptie van plaatselijke alcoholische en niet-alcoholische dranken in de bar van het hotel gedurende deze onvergetelijke oudejaarsavond, geanimeerd door een live-orkest.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • vrij ontbijt, plaatsen reserveren bij boeking

Gerelateerde reizen