Van oud naar nieuw in Lloret de Mar: Hotel Olympic Park

Van oud naar nieuw in Lloret de Mar: Hotel Olympic Park

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt.  Na de verwelkoming door onze plaatselijke hostess, zal zij meer informatie geven over welke bezienswaardigheden en/of uitstappen er mogelijk zijn. Verblijf in volpension met ¼ water en ¼ wijn.

Dag 3 t.e.m. 6 • Spanje

Verblijf op basis van volpension met ¼ water en ¼ wijn.

Dag 7 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de late namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 8 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

Hotel Olympic Park****

Ligging: Het hotel  is gelegen in een rustige zone van Lloret, op 500 m van het centrum en op 900 m van het strand. Bushalte voor het hotel.

Het is een zeer gekend en geliefd hotel bij de Belgen, gelegen in een uitgebreid resort met grote tuin en heel wat faciliteiten.  Hier vind je alle comfort om van een geslaagde vakantie te genieten.

Algemene info: Gemakkelijke toegang voor rolstoelgebruikers met speciale kamers (op aanvraag).  Het personeel spreekt Frans, Duits en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: 3 liften, tuin, ligstoelen, restaurant, bar, snackbar, tv-salon.

Kamers: alle kamers (max. 3 volw. of 2v + 2 kd) beschikken over een badkamer met douche en toilet, telefoon, tv, kluis (tegen betaling), haardroger, make-up spiegel, balkon en airco/verwarming.

Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd in de vorm van buffetten, show cooking.

Kinderen: kinderbedje (tegen betaling), speeltuintje.

Sport & ontspanning: openluchtzwembad, binnenzwembad, tafeltennis, biljart (betalend).  Tegen betaling in Olympic Sport Club: sauna, fitness, bubbelbad, spa,  tennis, binnenzwembad (6 x 15 m). Elke avond animatie met 1 x flamenco-avond.

Oudjaar Special : op oudejaarsavond wordt er een heus galabuffet gepresenteerd. Nadien wordt het nieuwjaarsfeest verder gezet in de bar ‘Pergola’ (23u30 – 04u00) met een glaasje champagne en live-muziek. Op 1 januari is er een speciaal buffet voorzien tijdens het middagmaal.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • ***** FIRST CLASS AUTOCAR
  • Volpension met water & wijn

  • Verblijfstaks ter plaatse te betalen