Verrassingscruise Nederland

Verrassingscruise Nederland

Durft u het aan? Stap aan boord in de wetenschap dat u uitstekend verzorgd zal worden, dat u prachtige plekjes te zien zal krijgen en dat u heerlijk zult ontspannen en misschien wel vrienden voor het leven maakt. Alleen weet u niet waar u naar toe reist! Laat u door ons verrassen

Dag 1 • België - Arnhem

‘s Ochtends rijden we naar Arnhem waar we rond de middag aankomen en genieten van een vrije namiddag. ’s Avonds schepen we in aan boord van de *** MS SALVINIA.

Dag 2 tem Dag 6 • Arnhem - ???

In de voormiddag verlaten we Arnhem en zetten koers naar een voor ons onbekende bestemming. We weten  van tevoren niet welke route zal gevaren worden en welke plaatsen er worden aangedaan. We bezoeken iedere dag een andere  interessante plaats in Nederland die stuk voor stuk een bezoek meer dan waard is.

Dag 7 • Arnhem - België

In de ochtend ontschepen we en rijden we naar België.

 

MS SALVINIA***

Uitrusting: De comfortabele MS Salvinia biedt plaats aan 124 passagiers en beschikt over drie dekken. De ruime en smaakvol ingerichte lounge bevindt zich hoog boven het water op het salondek. Via de openslaande deuren loopt u zo het zonnedek op. Het restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. In het voorschip op het hoofddek bevindt zich een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnekabine, toilet en een grote doucheruimte. Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor 6 personen aanwezig. De MS Salvinia is uitgerust met zogenaamde spudpalen en kan daarmee in tegenstelling tot andere schepen ook afmeren op plaatsen waar voorzieningen zoals meerpalen en bolders ontbreken. Leuke bijkomstigheid is dat de MS Salvinia beschikt over een open tenderboot met 60 zitplaatsen waarmee in sommige plaatsen ook een rondvaart door de stad gemaakt kan worden.

Verzorging aan boord:

Aan boord van de MS Salvinia begint de dag met een royaal ontbijtbuffet. U kunt zelf bepalen wanneer u gaat ontbijten want er is aan het ontbijt geen eindtijd verbonden. Later in de ochtend verandert het ontbijtbuffet  in een lunchbuffet, hetgeen u weer de gelegenheid geeft vroeg te lunchen. Het diner wordt ’s avonds aan tafel geserveerd. Natuurlijk wordt er op de gebruikelijke tijden een kopje koffie of thee geserveerd. Ook het altijd gewaardeerde Captains diner met aansluitend een avond livemuziek zal niet ontbreken. Laat het eens helemaal aan ons over om uw reisdoel te bepalen en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke reis zult beleven.

Kajuiten:

Alle kajuiten aan boord zijn voorzien van een douche en toilet, aparte wastafel, tv, een kluisje, voldoende bergruimte en individueel regelbare airconditioning. Alle hutten zijn voorzien van twee aparte bedden waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Transfer naar Arnhem en terug met een luxe **** PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Volpension vanaf de 1e dag het avondmaal tem de 7e dag het ontbijt
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider

 

  • Fooien aan boord
  • Uitstappen