Wat u zeker moet weten ...

Toegangsprijzen

Uiteraard willen we u zo correct mogelijk informeren over toegangsprijzen, prijzen van rondleidingen, attracties, bezoeken, degustaties, enz... Het kan zijn dat de werkelijke prijs afwijkt van deze uit onze brochure. Hiervoor is maar één reden: we zijn afhankelijk van derden en dus niet aansprakelijk voor eventuele prijsaanpassingen. Wenst u niet voor verrassingen te staan? Kies dan voor één van onze gegeerde Premium Reizen: hierbij zijn alle uitstappen en eventuele extra kosten steeds inbegrepen in de prijs!

Uw hotel(s)

De gast is koning! We garanderen u een uitstekende service en comfort waardoor u meteen een heerlijk thuisgevoel krijgt. U mag zich verwachten aan een nette en gezellige kamer, een rustige omgeving en maaltijden met lekkere en gezonde producten. Bij iedere reis krijgt u een uitgebreide beschrijving van het hotel.

Hotelkamer met thuisgevoel

Al onze prijzen zijn berekend op basis van een tweepersoonskamer. U kan ook, indien beschikbaar, een kamer voor meerdere personen reserveren. In veel gevallen gaat het dan om een tweepersoonskamer met extra bed(den). Voor een éénpersoonskamer betaalt u een toeslag. Niettegenstaande deze extra kost zijn dergelijke kamers doorgaans iets minder riant ingericht dan tweepersoonskamers. In welke kamer u ook terechtkomt, we garanderen u een uitstekend verblijf met een echt thuisgevoel!

Kinderen welkom!

Onze autocarreizen zijn geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen! Voor meereizende kinderen bieden we aantrekkelijke tarieven en kinderkortingen. Kinderen tot 2 jaar genieten meestal van een speciale forfaitprijs. Kinderen van 3 t.e.m. 11 jaar reizen met aantrekkelijke kortingen. Deze kortingen zijn slechts van toepassing als het kind de kamer deelt met 2 volledig betalende volwassenen. Bij het boeken van de reis dient u de geboortedatum van de kinderen correct mee te delen. Uw minderjarig kind reist zonder de ouders of met slechts 1 ouder naar het buitenland? Dan is het raadzaam dat de niet-meereizende ouder bij de gemeente een officieel attest ondertekent waarmee schriftelijk toestemming gegeven wordt (indien geen van beide ouders meereist, dienen beiden hun toestemming te geven).

Rookvrij reizen

Al onze reizen met de autocar zijn rookvrij. Bent u roker? U hoeft zich geen zorgen te maken. Tijdens de haltes onderweg krijgt u immers ruimschoots de tijd om een sigaret op te steken.

Huwelijksreizen

Reizen Lauwers biedt bruidsparen uitzonderlijke voorwaarden om een onvergetelijke belevenis te maken van hun wittebroodsweken. Bruid of bruidegom krijgt een korting(*) van 25% en als bruidspaar geniet u speciale aandacht in het hotel.

*niet samenvoegbaar met andere kortingen en te melden bij reservatie. Enkel van toepassing voor autocarvakanties en geldig 6 maanden voor of na de officiële huwelijksdatum.

Programma

We hebben met veel zorg onze arrangementen samengesteld. Het kan echter gebeuren dat bepaalde programma’s of diensten moeten worden aangepast, bijvoorbeeld omwille van gewijzigde veiligheidsmaatregelen. Indien dit zich zou voordoen, dan wordt u hierover ook verwittigd.