Zomerfestival Hare Krishna

Zomerfestival Hare Krishna

Te midden van de mooie glooiende heuvels van de Belgische Ardennen ligt het Château de Petite Somme, waar de Hare Krishnas in 35 jaar tijd een spirituele leefgemeenschap hebben opgebouwd. Eén keer per jaar is er een gezellig familiefeest waar cultuur centraal staat.

Voormiddag: omstreeks 11u00 komen we aan in Durbuy. We brengen een bezoek aan dit kleine, charmante dorpje gelegen aan de oever van de Ourthe. Samen met de gids maken we een gezellige wandeling door het oude centrum met haar wirwar van middeleeuwse steegjes en geplaveide, smalle straatjes.

Middag: we komen aan in het Château de Petite Somme waar we ons opmaken om mee te feesten op het zomerfestival van Hare Krishna. Bij aankomst ontvangen we een programmablad waarin de verschillende programma’s en tijden vermeld staan. Heel de dag wordt er een heerlijke, vegetarische maaltijd geserveerd waar we à volonté van kunnen genieten.

Namiddag: heel de dag kunnen we genieten van prachtige Indiase dansen, luisteren naar muziek en kijken naar theatervoorstellingen. We flaneren door de Oosterse markt en we maken kennis met een echte swami, een Hindoeïstische meester. Ook het kasteel opent haar deuren en we mogen er een kijkje nemen. De kinderen worden niet vergeten en speciaal voor hen is er een springkasteel en kindergrime voorzien.

Avond: het einde van een prachtige dag is in Septon voorzien rond 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Bezoek Durbuy
  • Toegang Zomerfestival
  • Middagmaal
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen