Kerstsfeer in Londen

Dag 1 • Londen - België

We rijden richting Calais waar we inschepen voor de overtocht naar Dover. We meren aan in Dover en trekken verder doorheen het graafschap Kent naar Greenwich met bouwwerken zoals het Queen’s House, het Royal Observatory en de Royal Naval College. Van hieruit maken we een facultatieve boottocht (± £ 14 pp) naar het centrum van Londen. Hier krijgen we de kans om verschillende bezienswaardigheden op de Thames te bewonderen en om uitgebreid foto’s te nemen. Nadien maken we een stadsrondrit langs o.a. Parliament Square, Whitehall, Trafalgar Square, Piccadilly, Pall Mall, St.- James’s Street, Kensington Road, Royal Albert Hall, Cromwell Road, Portland Place, enz. Uiteraard mag ook het beroemde grootwarenhuis Harrods niet ontbreken. Tegen de avond rijden we naar Heathrow voor onze overnachting in ons hotel.

Dag 2 • Londen

Na een uitgebreid Engels ontbijt, kunnen we een bezoek brengen aan het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (te reserveren bij inschrijving). Voor zij die vrij zijn, maakt onze gids een geleide wandeling naar Camden en het Regent’s Canal. Na de middag nemen we de tijd om te shoppen. Regent Street, Oxford Street en Bond Street zijn slechts enkele klinkende namen van de overbekende Londense winkelstraten. Rond 17u30 worden we opgehaald en keren we terug naar het hotel. Liefhebbers kunnen nog langer genieten van de gezellige sfeer in het centrum van Londen en eenvoudig op eigen houtje met het openbaar vervoer terugkeren.

Dag 3 • Londen - België

In de ochtend wandelen we langs de Thames tot bij de Houses of Parliament met de beroemde Big Ben. We ronden ons bezoek aan Londen af in de nabijheid van de Tower of London. Nadien verlaten we Londen en rijden we naar Dover waar we inschepen met bestemming Calais. Van hieruit rijden we in volle kerststemming terug naar België.

Opgelet: het programma kan aangepast worden in functie van openingsuren, reservaties, lokale evenementen & kerstmarkten.

Inbegrepen

  • **** PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Kamer met Engels ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België

Praktische info

  • Reisdocumenten: Internationaal paspoort
  • Elektriciteit: 220V, best wereldadapter meenemen
  • Bij boeking de identiteitsgegevens van alle deelnemers doorgeven
  • Vreemde munt: Britse Pond

RADISSON HOTEL AND CONFERENCE CENTRE LONDON HEATHROW****

Ligging: op slechts enkele minuten van de luchthaven van Heathrow met gemakkelijke toegang tot het centrum van Londen met openbaar vervoer

Uitrusting: modern uitgerust hotel met restaurant en bar, 24-uursreceptie, lift, gratis wifi, moderne en ruime geluiddichte kamers, airco, bureau, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, tv, badkamer met bad/douche, toilet, gratis toiletartikelen, haardroger, kluisje, modern uitgerust fitnesscentrum, binnenzwembad, sauna

Maaltijden: uitgebreid Engels ontbijtbuffet, avondmaal in 3 gangen buffet