Over ons

Wij zijn Reizen Lauwers, een Belgisch autocarbedrijf met een buitengewone passie voor reizen. Sinds 1974 voorzien wij samen met een flink aantal gemotiveerde medewerkers onze trouwe reizigers van comfortabele, verzorgde reizen die verder gaan dan louter ‘op vakantie gaan’. 
Als touroperator zijn we gespecialiseerd in groepsreizen over de hele wereld. Van een citytrip Parijs tot een rondreis door Peru, waarbij het ontzorgen van onze reizigers en kwalitatieve, originele vakanties aanbieden onze voornaamste bekommering is.  

Reizen met liefde voor jouw wereld

Onze business draait namelijk om de passie voor het verkennen van de wereld en de mogelijkheid om echt contact te maken met de wereld en de mensen om jou heen. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons dan ook van de rest. Onze liefde voor avontuur en persoonlijke service draagt niet alleen bij tot de groei van ons bedrijf, maar zorgt er ook voor dat we onze trouwe klanten blijven verrassen met kwalitatieve vakanties.

Op vakantie gaan is samen beleven, samen lachen én samen genieten. Reizen gaat immers niet alleen over het bezoeken van gekende én nieuwe plaatsen, maar ook over het creëren van herinneringen die je een leven lang kan blijven koesteren.

Geschiedenis én toekomst

Elke geschiedenis kent een oorsprong, zo ook die van ons. Het was in 1948 dat de ouders van Luc Lauwers een eigen autocarbedrijf startten. Luc groeit op in en rond autocars en in 1974 waagt Luc samen met zijn echtgenote Simonne de sprong in het diepe en starten ze een eigen autocarbedrijf. De verbondenheid met de thuishaven blijft echter en in 1983 neemt Luc de onderneming van zijn ouders over.

Enthousiasme, een sterke motivatie en een indrukwekkend doorzettingsvermogen maken dat Reizen Lauwers gestaag blijft groeien, een proces dat zich tot op heden onverminderd voortzet, mede dankzij het aantreden van de derde generatie en ondertussen ook vierde generatie!