Costa Brava

Boek nu uw hotel in Lloret de Mar of de Costa Brava. Uw busreis naar Spanje is een garantie op een top vakantie! Onze verschillende hotels zijn van uitstekende kwaliteit en uw busreis is zelfs mogelijk in first class! 

 

Tossa de Mar: Tossa de Mar is één van de vele badplaatsen aan de befaamde Costa Brava. Het ligt vlak bij de populaire jongerenbestemming Lloret de Mar. Tossa de Mar is een gezellige badplaats, waarbij de oude binnenstad met  haar leuke steegjes en de middeleeuwse stadsmuren zeker de moeite waard zijn.

Lloret de Mar: Deze levendige badplaats is één van de populairste vakantieoorden van Spanje. Het centrum staat garant voor ontelbare gezellige terrasjes en winkeltjes. Zodra de zon ondergaat, ontpopt Lloret de Mar zich als een bron van bruisend feestplezier.

Blanes: Blanes is een gezellige badplaats met een prachtig zandstrand, zeer mooie strandboulevard met vele terrasjes en een haven. De trots van Blanes is de botanische tuin Marimurtra, aangelegd door de Duitser Karl Faust.

Malgrat de Mar: Malgrat de Mar is een Spaanse badplaats liggend aan de Costa del Maresme, net naast de Costa Brava.  Het is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen en is ideaal voor wie van rust, lekker eten en strand houdt, weg van de uitbundige drukte. Het bezit een oude stadskern, waarrond zich de zeepromenade ontplooit.

Santa Susanna: Santa Susanna grenst aan Malgrat de Mar en heeft 1 lange boulevard met veel winkeltjes, barretjes en restaurantjes.  Santa Susanna ligt aan de mooie Montnegre bergketen net als Malgrat de Mar. Tijdens een wandeling over het strand komt u overal pijnbomen tegen. Het is een mooie bestemming om te genieten van rust, zon en zee. Tevens is het mogelijk om vanuit Santa Susanna met de trein naar Barcelona te reizen. 

Pineda de Mar: Pineda de Mar ligt aan een lang en breed strand tussen Calella en Santa Susanna. Het is een gemoedelijke badplaats aan de Costa del Maresme. Het heeft een breed en rustig grofkorrelig zandstrand, gezellige winkeltjes en terrasjes. Een prima badplaats voor een aangename, ontspannende vakantie. 

 

Na de verwelkoming door onze plaatselijke hostess aan de Costa Brava/del Maresme, zal zij u meer informatie geven over welke bezienswaardigheden en/of uitstappen (afhankelijk van het aantal deelnemers) er hier mogelijk zijn, zoals:

 

Barcelona: In één dag ziet u Barcelona’s meest indrukwekkende monumenten en gebouwen in vogelvlucht met o.a. La Sagrada Familia, Plaza Cataluna, la Rambla …

Montserrat: Is een benedictijnenabdij in Catalonië. Het is al eeuwenlang beroemd om twee dingen: in de eerste plaats als bedevaartsplaats en in de tweede plaats om haar spectaculaire ligging. Geschiedenis, natuur, muziek en prachtige uitzichten… Montserrat biedt het allemaal en nog veel meer.

Catamaran Sensation: Eenmaal aan boord hijsen we de zeilen en varen we langs de prachtige kust van de Costa Brava. In een paradijselijke baai gaan we voor anker.  Na een heerlijke barbecue is het tijd om te snorkelen of te zonnebaden op het zonnedek….