Parijs in twee dagen

Dag 1 • België - Parijs

‘s Morgens rijden we via de autosnelwegen naar Parijs. We rijden de stad binnen via La Défense, dat ook wel eens ‘Mini-Manhattan’ genoemd wordt. Via de Champs-Elysées, de Place de la Concorde en de kerk La Madeleine gaan we naar de Opera. We genieten hier van vrije shoppingtijd. Aansluitend maken we een facultatieve boottocht (± € 10 pp) op de Seine langs het Ile-de-la-Cité met de Notre Dame de Paris, de Conciergerie, het Palais de Justice… enz. Daarna rijden we naar Rueil-Malmaison voor onze overnachting in het hotel.

Dag 2 • Parijs - België

Deze ochtend maken we een mooie stadsrondrit langs o.a. de Eiffeltoren, de Ecole Militaire, het Hôtel des Invalides, de Place Saint Michel, de Sorbonne en het Panthéon. Vervolgens rijden we naar Montparnasse voor een facultatief bezoek aan de Tour de Montparnasse (± € 14 pp), de hoogste wolkenkrabber van Parijs. Nadien wandelen we door de Tuilerieën en het Carrousel du Louvre. In de namiddag verkennen we Montmartre, met de kerk Sacré Coeur en de Place du Tertre met de vele kunstenaars en dan vooral schilders. Rond 16u00 verlaten we Parijs en keren terug naar België.

Opgelet: het programma kan aangepast worden in functie van openingsuren, reservaties, voorstellingen en lokale evenementen.

Inbegrepen

  • ****MAXI DUBBELDEK AUTOCAR

  • Kamer met ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België

Praktische info

Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

HOTEL THE ORIGINALS CITY RUEIL CENTRE***

Ligging: gelegen in het centrum van Rueil-Malmaison, vroeger de woonplaats van Napoleon en zijn vrouw Josephine, vlak bij restaurants en winkels. Met de RER zijn we in 4 haltes aan de Champs-Elysées.

Uitrusting: charmant hotel met receptie, tuin, terras, lift, cocktailbar, comfortabel ingerichte en geluidsdichte kamers, badkamer met bad/douche, haardroger en toilet, telefoon, tv, gratis wifi, airco

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangenmenu in een restaurant in Rueil Malmaison (10 -15 minuten wandelen vanaf het hotel)