Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Welkom in Disneyland® Paris! De magie van Disney komt tot leven in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en Disney Village. Meer dan 50 attracties bieden magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet je favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade en adembenemende shows en maak je keuze uit de meer dan 50 restaurants: de perfecte bestemming voor het hele gezin!

Dag 1 • België - Marne-la-Vallée

Via de autosnelwegen rijden we naar Marne-la-Vallée. We komen rond de middag aan bij Disneyland® Paris en verblijven in het park tot sluitingstijd. Betoverende Disney verhalen komen tot leven in het Disneyland® Park. Ontdek de spectaculaire shows, adembenemende attracties, een schitterende parade en onvergetelijke ontmoetingen met Disney figuren. Na sluitingstijd van het park rijden we naar Noisy-le-Grand voor een welverdiende nachtrust in het ***hotel Ibis Marne-la-Vallée Noisy.

Dag 2 • Marne-la-Vallée - België

We brengen een volledige tweede dag door in Disneyland® Paris. In het Walt Disney Studios® Park kan je een kijkje nemen achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Ook hier kan je genieten van opwindende attracties en spectaculaire shows. Rond 16u00 verlaten we Disneyland® Paris en keren terug naar België.

 

Hotel Ibis Marne-La-Vallee***

Ligging: in het centrum van Noisy-le-Grand, op 10 km van Disneyland® Paris

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, kleine tuin met openluchtzwembad, biljart en Kinderspelen, gratis wifi,  comfortabel ingerichte kamer, badkamer met bad, toilet, radio, telefoon, tv en airco

Maaltijden: ontbijtbuffet

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • **** MAXI DUBBELDEK AUTOCAR
  • Kamer met ontbijtbuffet
  • 2 dagen toegang Disneyland® Paris