Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Welkom op de plaats waar dromen uitkomen. Beleef eindeloos plezier in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd is en de momenten van geluk onvergetelijk. Ga op avontuur in de 2 Disney® Parken en ontdek er de meer dan 50 attracties voor het hele gezin.

Dag 1 • België - Marne-la-Vallée

Rond de middag komen we aan bij Disneyland® Paris. We verblijven in het park tot sluitingstijd. We nemen een kijkje in het Walt Disney Studios® Park, achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Na sluitingstijd rijden we naar Noisy-le-Grand voor installatie in ons hotel.

Dag 2 • Marne-la-Vallée - België

We brengen een volledige tweede dag door in Disneyland® Paris. In het Disneyland® Park liggen 5 magische landen. We lopen als bij betovering van Fantasyland naar Adventureland, Frontierland en Discoveryland en vergeten daarbij ook Main Street, USA® niet. Rond 16u00 verlaten we Disneyland® Paris en rijden terug naar België.

NIEUW! Piraten & Prinsessen Festival 

Een nieuw seizoen in Disneyland Paris. Welke kant kies jij? Duik je in een avontuurlijk Piraten avontuur, of wil je liever een betoverend sprookje beleven naast je favoriete Disney Prinsessen, zoals Assepoester en Vaiana? Leg je zwaard en kroon klaar voor het Prinsessen & Piraten Festival in het Disneyland Park in de lente van 2018.

Afreisdata: 09/04 & 19/05

NIEUW! Marvel Summer of Super Heroes 

Voor het eerst in Europa en HET grote evenement van 2018: een seizoen gewijd aan de Marvel Superhelden in het Walt Disney Studios Park. Bereid je voor om de wereld te redden met Spider-Man, Iron Man, Star-Lord, Black Widow en meer, samen voor het eerst in Disneyland Paris voor interactieve ontmoetingen en epische shows. 

Afreisdata: 07/07, 28/07, 25/08 & 15/09

Disney’s Halloween Festival 

De hele maand oktober is het Halloween in Disneyland® Paris en dat betekent een gruwelijk festijn vol magische Halloween-momenten voor het hele gezin. Laat de kleintjes griezelen en lachen om al die ondeugende streken van Mickey en zijn vrienden. Ontmoet al je favoriete Disney-figuren op dit festival vol angstwekkend plezier. 

Afreisdatum: 13/10

 

 

HOTEL IBIS MARNE-LA-VALLEE***

Ligging: in het centrum van Noisy-le-Grand, op 10 km van Disneyland® Paris

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, kleine tuin met openluchtzwembad, biljart en Kinderspelen, gratis wifi

Kamers: comfortabel ingericht, badkamer met bad, toilet, radio, telefoon, tv en airco

Maaltijden: ontbijtbuffet

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen de bevoegde instanties te contacteren

  • **** MAXI DUBBELDEK AUTOCAR
  • Kamer met ontbijtbuffet
  • 2 dagen toegang Disneyland® Paris
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider vanuit België