Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Welkom op de plaats waar dromen uitkomen. Beleef eindeloos plezier in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd is en de momenten van geluk onvergetelijk. Ga op avontuur in de 2 Disney® Parken en ontdek er de meer dan 50 attracties voor het hele gezin.

Dag 1 • België - Marne-la-Vallée

Rond de middag komen we aan bij Disneyland® Paris. We verblijven in het park tot sluitingstijd. We nemen een kijkje in het Walt Disney Studios® Park, achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Na sluitingstijd rijden we naar Noisy-le-Grand voor installatie in ons hotel.

Dag 2 • Marne-la-Vallée - België

We brengen een volledige tweede dag door in Disneyland® Paris. In het Disneyland® Park liggen 5 magische landen. We lopen als bij betovering van Fantasyland naar Adventureland, Frontierland en Discoveryland en vergeten daarbij ook Main Street, USA® niet. Rond 16u00 verlaten we Disneyland® Paris en rijden terug naar België.

 

NIEUW! Marvel Summer of Super Heroes 

Voor het eerst in Europa en HET grote evenement van 2018: een seizoen gewijd aan de Marvel Superhelden in het Walt Disney Studios Park. Bereid je voor om de wereld te redden met Spider-Man, Iron Man, Star-Lord, Black Widow en meer, samen voor het eerst in Disneyland Paris voor interactieve ontmoetingen en epische shows. 

Afreisdatum: 15/09/18

 

Disney's Halloween Festival

Een griezelig leuk feestje! Trakteer je kleine rakkers op een heerlijke herfstsfeer en oogverblindende decoraties terwijl Frontierland behekst is door griezelige oogstperikelen en Halloweenschrik, om kippenvel van te krijgen.

Afreisdatum: 13/10/18

 

Disney’s Betoverende Kerst

Het meest magische cadeautje van het jaar! Pak dit jaar de betovering van kerst extra vroeg uit in Disneyland® Paris en geniet van een magische arreslee vol feestelijkheid, die je familie nooit zal vergeten.

Afreisdatum: 03/01/19

 

Legends of the Force

Beleef Star WarsTM op de plek waar Star Wars tot leven komt! Beleef een fantastisch Star WarsTM avontuur wanneer The Season of the Force de beide Disney® Parken verovert met meer intergalactische sensaties dan ooit, zoals Stars Wars: A Galactic Celebration en Star Wars:
A Galaxy Far, Far Away

Afreisdatum: 04/03/19

HOTEL IBIS MARNE-LA-VALLEE***

Ligging: in het centrum van Noisy-le-Grand, op 10 km van Disneyland® Paris

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, kleine tuin met openluchtzwembad, biljart en Kinderspelen, gratis wifi

Kamers: comfortabel ingericht, badkamer met bad, toilet, radio, telefoon, tv en airco

Maaltijden: ontbijtbuffet

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen de bevoegde instanties te contacteren

  • **** MAXI DUBBELDEK AUTOCAR
  • Kamer met ontbijtbuffet
  • 2 dagen toegang Disneyland® Paris
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider vanuit België