Fietsvakanties

Fietsen is gezond, ook op vakantie. Een fietsreis is rustgevend en je ervaart meer van de omgeving. Je snuift de prachtige landschappen haast letterlijk op wanneer je er op een gezapig tempo doorheen fietst. Fietsreizen worden terecht steeds populairder. We bieden je een uitgelezen reeks fietsprogramma’s aan, routes die je zullen verbazen en je meermaals een echt wauw-gevoel bezorgen. Na de inspanning volgt uiteraard de ontspanning. Je verblijft in comfortabele hotels waar je volop geniet van een heerlijk avondmaal, een welverdiende nachtrust en een verkwikkend ontbijt. Met onze fietsreizen stap je onbezorgd op de fiets. Volg de gids en geniet volop van een sportieve vakantie veraf of dichtbij!

 

Moeilijkheidsgraad: Om je te helpen een geïnformeerde keuze te maken, wordt telkens de moeilijkheidsgraad van de fietstocht bij het programma aangeduid:

 Gemakkelijk  Licht fietsen en gemakkelijke trajecten. Een bijna uitsluitend vlakke fietstocht te vergelijken met Vlaanderen en Nederland. Een tocht voor jong en oud.

 Gemiddeld  Gemiddelde programma’s met af en toe een licht heuvelachtig parcours. Overwegend licht en vlak lopend terrein.

 Gevorderd  Fietstochten met een goede mix van vlakkere stukken en af en toe langere hellingen, zonder dat deze overheersen. Laat je niet afschrikken! Onze fietsreizen zijn er voor iedereen en zijn over de hele lijn gemoedelijk.

Fietsen: We bieden al enkele jaren alle fietsreizen aan met eigen fiets. Op alle reizen kan je jouw eigen vertrouwde (elektrische) fiets veilig meenemen. Vertrek voor alle reizen is voorzien aan ons kantoor in Boechout, waar je jouw auto met een gerust hart kan achterlaten.

Aanhangwagen: Al onze fietsreizen gaan door met een fietsaanwagen met hydraulisch liftsysteem!